Başkan Yakar, gazetemizde

GÜNDEM 02.06.2022 - 17:43, Güncelleme: 02.06.2022 - 17:43 7168+ kez okundu.
 

Başkan Yakar, gazetemizde

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.
Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın geçtiğimiz haftalarda kaleme aldığı sorunlar ile ilgili konuşan Başkan Yakar, “Bulancak şuanda bir dönüşüm yaşıyor. Tabi bunlar olurken vatandaşlarımızın bazı istekleri de karşımıza çıkıyor. Bunlardan en önemlisi ilçemizin turizmi açısından Bektaş Yaylası ve vatandaşlarımızın memnuniyeti açısından deniz sorunu. Öncelikle Bektaş Yaylası belediyemiz mücavir alanları içerisinde olmadığı için elimizden geldiğince sadece ulaşım konusunda sorunları çözebiliyoruz. Ama ilerleyen dönemlerde yapılacak çalışmalar ile Bektaş’a daha güzel bir yaşam alanı sunulabilmesi için çalışmalarımız olacak. Deniz sorunu ise şimdilik sahil çalışmalarımızın ardında kalıyor. Sahil şeridine yapılması istenilen dalga kıranlar için ciddi yatırımlar gerekiyor. Bizim önceliğimiz şuanda sahilimiz huzura kavuşması için park ve peyzaj çalışmaları. Bu çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte dalgakıran yapılması için çalışmalarımız olacak. Ama önceliğimiz mevcut projelerimizin tamamlanmasıdır” dedi. Yazı İşleri Müdürümüz Yıldız’ın doğalgaz gitmeyen bölgeler ve bazı mahalle yolları ile ilgili sorusuna da cevaplayan Başkan Yakar, “Malumunuz doğalgaz çalışması fizibilite çalışmalarının ardından yapılıyor. Dolayısıyla doğalgaza kavuşamayan mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle meydan civarında bulunan bölgelerde imar nedeni ile bir sıkıntımız var. Bu sorunun aşılması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Köy yollarımıza ulaşım sağlanan mahalle yollarımızda ki çalışmalarımızda devam ediyor. İmkanlarımız dahilinde bütün mahalle ve sokaklarımıza yatırımlarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın geçtiğimiz haftalarda kaleme aldığı sorunlar ile ilgili konuşan Başkan Yakar, “Bulancak şuanda bir dönüşüm yaşıyor. Tabi bunlar olurken vatandaşlarımızın bazı istekleri de karşımıza çıkıyor. Bunlardan en önemlisi ilçemizin turizmi açısından Bektaş Yaylası ve vatandaşlarımızın memnuniyeti açısından deniz sorunu. Öncelikle Bektaş Yaylası belediyemiz mücavir alanları içerisinde olmadığı için elimizden geldiğince sadece ulaşım konusunda sorunları çözebiliyoruz. Ama ilerleyen dönemlerde yapılacak çalışmalar ile Bektaş’a daha güzel bir yaşam alanı sunulabilmesi için çalışmalarımız olacak. Deniz sorunu ise şimdilik sahil çalışmalarımızın ardında kalıyor. Sahil şeridine yapılması istenilen dalga kıranlar için ciddi yatırımlar gerekiyor. Bizim önceliğimiz şuanda sahilimiz huzura kavuşması için park ve peyzaj çalışmaları. Bu çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte dalgakıran yapılması için çalışmalarımız olacak. Ama önceliğimiz mevcut projelerimizin tamamlanmasıdır” dedi.

Yazı İşleri Müdürümüz Yıldız’ın doğalgaz gitmeyen bölgeler ve bazı mahalle yolları ile ilgili sorusuna da cevaplayan Başkan Yakar, “Malumunuz doğalgaz çalışması fizibilite çalışmalarının ardından yapılıyor. Dolayısıyla doğalgaza kavuşamayan mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle meydan civarında bulunan bölgelerde imar nedeni ile bir sıkıntımız var. Bu sorunun aşılması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Köy yollarımıza ulaşım sağlanan mahalle yollarımızda ki çalışmalarımızda devam ediyor. İmkanlarımız dahilinde bütün mahalle ve sokaklarımıza yatırımlarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.