Başkan Şenlikoğlu’nun 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

GÜNDEM 13.03.2024 - 13:16, Güncelleme: 13.03.2024 - 13:21 1961+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu’nun 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Şenlikoğlu mesajında, sağlık hizmetlerinin insanların en önemli talepleri arasında bulunduğunu söyledi. Sağlık personellerinin büyük fedakârlıklar yaparak sağlık hizmetini sunduğunu belirten Başkan Şenlikoğlu şunları kaydetti: “Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Hükümetimiz döneminde hayata geçirilen reformlarla sağlık hizmetlerimiz Avrupa standartlarına ulaşmıştır. İlimizde de hastaneler, tıbbi cihazlar ve doktor atamalarıyla da büyük yatırımlar gerçekleşmiştir. Sağlıklı bir yaşam ise insanoğlunun en temel hakkıdır. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar. Bu durum ise sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde uygulanmasına ve geliştirilmesine bağlıdır. Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek gece gündüz demeden, her yerde ve her koşulda hayatlarını insan sağlığına adamış olan sağlık çalışanlarımız, tüm risklere göğüs gererek bu zor görevi yerine getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle hayatlarını hayat kurtarmaya adamış, büyük bir fedakarlıkla çalışan, kutsal ve onurlu bir mesleği yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlık çalışanlarımıza verdikleri hizmet için en içten duygularımla teşekkür ediyor, halk sağlığını koruma uğrunda yaşamlarını yitiren sağlık çalışanlarımızı rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu mesajında, sağlık hizmetlerinin insanların en önemli talepleri arasında bulunduğunu söyledi.

Sağlık personellerinin büyük fedakârlıklar yaparak sağlık hizmetini sunduğunu belirten Başkan Şenlikoğlu şunları kaydetti: “Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Hükümetimiz döneminde hayata geçirilen reformlarla sağlık hizmetlerimiz Avrupa standartlarına ulaşmıştır. İlimizde de hastaneler, tıbbi cihazlar ve doktor atamalarıyla da büyük yatırımlar gerçekleşmiştir.

Sağlıklı bir yaşam ise insanoğlunun en temel hakkıdır. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar. Bu durum ise sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde uygulanmasına ve geliştirilmesine bağlıdır. Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek gece gündüz demeden, her yerde ve her koşulda hayatlarını insan sağlığına adamış olan sağlık çalışanlarımız, tüm risklere göğüs gererek bu zor görevi yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle hayatlarını hayat kurtarmaya adamış, büyük bir fedakarlıkla çalışan, kutsal ve onurlu bir mesleği yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlık çalışanlarımıza verdikleri hizmet için en içten duygularımla teşekkür ediyor, halk sağlığını koruma uğrunda yaşamlarını yitiren sağlık çalışanlarımızı rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.