Başkan Şenlikoğlu televizyondan seslendi: “Hizmet seferberliğimiz artarak devam edecek!”

SİYASET 24.03.2024 - 15:20, Güncelleme: 24.03.2024 - 15:20 3176+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu televizyondan seslendi: “Hizmet seferberliğimiz artarak devam edecek!”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Habertürk ve Haber Global’in canlı yayın programlarına konuk oldu.
Başkan Şenlikoğlu, her iki yayında da 2019-2024’ü kapsayan beş yıl içerisinde Giresun’da gerçekleştirdikleri 2 milyar TL'yi aşkın hizmetleri anlatırken yeni dönem için planladıkları projeleri hakkında da detaylı bilgiler verdi. Göreve gelirken sözünü verdikleri projelerin yüzde 75’ini tamamladıklarını geriye kalan yüzde 25’ini ise ikinci dönemde hayata geçireceklerini açıklayan Başkan Şenlikoğlu, bunun yanında yeni projelerin de devreye girmesiyle Giresun’un hızla gelişip büyümeye devam edeceğini kaydetti. Başkan Şenlikoğlu, sürekli halkın içinde olduklarını, şehir ile bütünleştiklerini ve yaptıkları hizmetlerin vatandaşlar tarafından büyük takdir gördüğünü söyleyerek, bunun da kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirtti. Giresun’un deniziyle, yaylasıyla, doğasıyla ve yöresel lezzetleriyle bir turizm şehri olduğunu dile getiren Başkan Şenlikoğlu, yeni dönemde turizme yönelik projelerin ağırlıklı olduğuna dikkat çekerek, “Giresun’un her konuda hak ettiği yerlere gelebilmesi ve bu doğrultuda da hizmetlerimizi tamamlayabilmesi için halkımızdan da 5 yıllık yetki daha istiyoruz” dedi. Başkan Şenlikoğlu Sanayi Sitesi karşısında bulunan 40 yıllık çöp sahasını yaşam alanına çevirdiklerini vurgulayarak, pazartesi akşamı bu eski çöp sahasında yaşam alanına dönüştürdükleri yerde vatandaşlara iftar yemeği vereceklerini açıkladı. Her iki televizyon kanalında da canlı yayınlanan programların Giresunlular tarafından yoğun ilgi ile izlendiği bildirildi. Diğer yandan Başkan Aytekin Şenlikoğlu yeni dönem projelerini izleyicilere şu şekilde duyurdu; "Giresun Marina Park 42 Projesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesi, Cin Ahmet Pazar Alanı Projesi, Valilik Köprülü Kavşak Projesi, Sanayi Sitesi Çevre Düzenlemesi, Gedikkaya Cam Teras Projesi, Teleferik Projesi, Bilim ve Planetaryum Merkezi, Teyyaredüzü Tekne Çekek Yeri Projesi, Cumhuriyet Parkı- Batlama Dolgu Alanı Projesi, E-spor Merkezi Projesi, Bilgi Evi Projesi, Mahalle Kreşleri Projesi, Çocuk Deneyim Merkezi, İkinci Bahar Kıraathanesi Projesi, Kadın Akademisi-GİSMEK, Kale-Özgürlük Yolu Asansör Projesi, Gazi Caddesi Sokak Sağlıklaştırma Projesi, Cumartesi Pazarı Pazar Alanı Projesi, Ticaret Merkezi ve Sebze Hali Projesi, Hayvan Pazarı ve Mezbahane Projesi, Giresun Fındık Müzesi- Immersive Room (İmmör-sivrum) Projesi, Vahit Sütlaş Sanat Galerisi Projesi, Asfalt, Beton, Parke İmalat Tesisi Projesi, Ada Bazlı Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi, Sıfır Atık Tesisi, Hayvan Hastanesi Projesi, Mahalle İletişim Merkezleri Projesi, Afet Eğitim ve Koordinasyon Merkezi projesi ve Prestij caddeler projesi."
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Habertürk ve Haber Global’in canlı yayın programlarına konuk oldu.

Başkan Şenlikoğlu, her iki yayında da 2019-2024’ü kapsayan beş yıl içerisinde Giresun’da gerçekleştirdikleri 2 milyar TL'yi aşkın hizmetleri anlatırken yeni dönem için planladıkları projeleri hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Göreve gelirken sözünü verdikleri projelerin yüzde 75’ini tamamladıklarını geriye kalan yüzde 25’ini ise ikinci dönemde hayata geçireceklerini açıklayan Başkan Şenlikoğlu, bunun yanında yeni projelerin de devreye girmesiyle Giresun’un hızla gelişip büyümeye devam edeceğini kaydetti.

Başkan Şenlikoğlu, sürekli halkın içinde olduklarını, şehir ile bütünleştiklerini ve yaptıkları hizmetlerin vatandaşlar tarafından büyük takdir gördüğünü söyleyerek, bunun da kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirtti.

Giresun’un deniziyle, yaylasıyla, doğasıyla ve yöresel lezzetleriyle bir turizm şehri olduğunu dile getiren Başkan Şenlikoğlu, yeni dönemde turizme yönelik projelerin ağırlıklı olduğuna dikkat çekerek, “Giresun’un her konuda hak ettiği yerlere gelebilmesi ve bu doğrultuda da hizmetlerimizi tamamlayabilmesi için halkımızdan da 5 yıllık yetki daha istiyoruz” dedi.

Başkan Şenlikoğlu Sanayi Sitesi karşısında bulunan 40 yıllık çöp sahasını yaşam alanına çevirdiklerini vurgulayarak, pazartesi akşamı bu eski çöp sahasında yaşam alanına dönüştürdükleri yerde vatandaşlara iftar yemeği vereceklerini açıkladı.

Her iki televizyon kanalında da canlı yayınlanan programların Giresunlular tarafından yoğun ilgi ile izlendiği bildirildi.

Diğer yandan Başkan Aytekin Şenlikoğlu yeni dönem projelerini izleyicilere şu şekilde duyurdu;

" Giresun Marina Park 42 Projesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesi, Cin Ahmet Pazar Alanı Projesi, Valilik Köprülü Kavşak Projesi, Sanayi Sitesi Çevre Düzenlemesi, Gedikkaya Cam Teras Projesi, Teleferik Projesi, Bilim ve Planetaryum Merkezi, Teyyaredüzü Tekne Çekek Yeri Projesi, Cumhuriyet Parkı- Batlama Dolgu Alanı Projesi, E-spor Merkezi Projesi, Bilgi Evi Projesi, Mahalle Kreşleri Projesi, Çocuk Deneyim Merkezi, İkinci Bahar Kıraathanesi Projesi, Kadın Akademisi-GİSMEK, Kale-Özgürlük Yolu Asansör Projesi, Gazi Caddesi Sokak Sağlıklaştırma Projesi, Cumartesi Pazarı Pazar Alanı Projesi, Ticaret Merkezi ve Sebze Hali Projesi, Hayvan Pazarı ve Mezbahane Projesi, Giresun Fındık Müzesi- Immersive Room (İmmör-sivrum) Projesi, Vahit Sütlaş Sanat Galerisi Projesi, Asfalt, Beton, Parke İmalat Tesisi Projesi, Ada Bazlı Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi, Sıfır Atık Tesisi, Hayvan Hastanesi Projesi, Mahalle İletişim Merkezleri Projesi, Afet Eğitim ve Koordinasyon Merkezi projesi ve Prestij caddeler projesi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.