Başkan Karadere’den hayırlı olsun ziyareti

YAŞAM 19.01.2024 - 16:19, Güncelleme: 19.01.2024 - 16:25 5422+ kez okundu.
 

Başkan Karadere’den hayırlı olsun ziyareti

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bodur, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Cavunt'u ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Karadere, Cavunt'u tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Karadere, "Giresun'un çevre ve şehircilik alanındaki önemli çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Cavunt'u ziyaret ederek, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. İl Müdürü Cavunt'un deneyimi ve bilgi birikimiyle kentimizin çevresel ve şehir planlama konularındaki gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi. Ziyarette, Başkan Karadere ve Başkan Yardımcısı Bodur, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cavunt ile kentteki çeşitli projeler ve planlamalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bodur, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Cavunt'u ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Karadere, Cavunt'u tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Karadere, "Giresun'un çevre ve şehircilik alanındaki önemli çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Cavunt'u ziyaret ederek, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. İl Müdürü Cavunt'un deneyimi ve bilgi birikimiyle kentimizin çevresel ve şehir planlama konularındaki gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Ziyarette, Başkan Karadere ve Başkan Yardımcısı Bodur, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cavunt ile kentteki çeşitli projeler ve planlamalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.