ALİ DURAĞISPOR’DAN ‘BİR MASKEDE SEN AL’ KAMPANYASI

SPOR 26.10.2020 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2067+ kez okundu.
 

ALİ DURAĞISPOR’DAN ‘BİR MASKEDE SEN AL’ KAMPANYASI

Bulancak Alidurağı spor kulübü yaptığı farkındalık faaliyeti ile dikkat çekti.
Salgın sebebiyle maçların olmamasını fırsat bilen Alidurağı spor yönetimi, ‘Bir Maskede Sen Al, Önce Sağlımız, Sonra Da Gençlerimize Sahip Çıkalım’, adlı kampanya kapsamında Bulancak’ta bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek maske hediye etti. Kulüp Başkanı Bayram Yavuz, Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ile Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan vekili Ömer Dik, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ersin Erkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Spor Müdürü Murat Yüksel, Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, İlçe Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın’ı makamlarında ziyaret ederek bir süre sohbet ederek destekleri için plaket ve maske takdim ettiler.
Bulancak Alidurağı spor kulübü yaptığı farkındalık faaliyeti ile dikkat çekti.

Salgın sebebiyle maçların olmamasını fırsat bilen Alidurağı spor yönetimi, ‘Bir Maskede Sen Al, Önce Sağlımız, Sonra Da Gençlerimize Sahip Çıkalım’, adlı kampanya kapsamında Bulancak’ta bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek maske hediye etti.

Kulüp Başkanı Bayram Yavuz, Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ile Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan vekili Ömer Dik, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ersin Erkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Spor Müdürü Murat Yüksel, Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, İlçe Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın’ı makamlarında ziyaret ederek bir süre sohbet ederek destekleri için plaket ve maske takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.