Aksa’dan yeni hizmet

YAŞAM 21.10.2021 - 11:59, Güncelleme: 21.10.2021 - 11:59 2131+ kez okundu.
 

Aksa’dan yeni hizmet

Aksa Çoruh Elektrik, abonelerinin hayatlarını sunduğu dijital işlemlerle kolaylaştırmaya devam ediyor.
Şirket, www.aksacoruh.com adresi üzerinden kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemleri için abonelerine şubeye gelmeden yalnızca T.C. kimlik ya da vergi numarası ile zahmetsizce hizmet alma imkânı sunuyor. Online ve dijital işlem altyapısını her geçen gün geliştiren Aksa Çoruh Elektrik, kalite tazminatı sorgulama süreçlerini web sitesine taşıyarak abonelerinin artık müşteri hizmet merkezlerini ziyaret etmeden yalnızca T.C. kimlik ya da vergi numarası ile www.aksacoruh.com adresi üzerinden kalite tazminatı sorgulama ve iade taleplerini gerçekleştirebiliyor. Aksa Çoruh Elektrik aboneleri, web sitesi üzerinden tesisat numarası, T.C. veya vergi kimlik numarası ile bilgilerini kolay ve zahmetsizce sorgulayabiliyor. Dijital çağa uygun olarak geliştirilen online hizmet ayrıcalığı sayesinde, Aksa Çoruh Elektrik’e başvuru yapan abonelerin tazminat tutarı başvuru sonrasında hesaba yatırılarak işlem tamamlanmış oluyor. Kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemleri için detaylı bilgiye 444 9 186 numaralı çağrı merkezinden, en yakın Aksa Çoruh Elektrik Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden veya www.aksacoruh.com web sitesi üzerinden erişilebiliyor.      
Aksa Çoruh Elektrik, abonelerinin hayatlarını sunduğu dijital işlemlerle kolaylaştırmaya devam ediyor.

Şirket, www.aksacoruh.com adresi üzerinden kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemleri için abonelerine şubeye gelmeden yalnızca T.C. kimlik ya da vergi numarası ile zahmetsizce hizmet alma imkânı sunuyor.

Online ve dijital işlem altyapısını her geçen gün geliştiren Aksa Çoruh Elektrik, kalite tazminatı sorgulama süreçlerini web sitesine taşıyarak abonelerinin artık müşteri hizmet merkezlerini ziyaret etmeden yalnızca T.C. kimlik ya da vergi numarası ile www.aksacoruh.com adresi üzerinden kalite tazminatı sorgulama ve iade taleplerini gerçekleştirebiliyor.

Aksa Çoruh Elektrik aboneleri, web sitesi üzerinden tesisat numarası, T.C. veya vergi kimlik numarası ile bilgilerini kolay ve zahmetsizce sorgulayabiliyor. Dijital çağa uygun olarak geliştirilen online hizmet ayrıcalığı sayesinde, Aksa Çoruh Elektrik’e başvuru yapan abonelerin tazminat tutarı başvuru sonrasında hesaba yatırılarak işlem tamamlanmış oluyor.

Kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemleri için detaylı bilgiye 444 9 186 numaralı çağrı merkezinden, en yakın Aksa Çoruh Elektrik Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden veya www.aksacoruh.com web sitesi üzerinden erişilebiliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.