6 Yıllık sorun çözüme kavuşmayı bekliyor

GÜNDEM 01.05.2024 - 11:45, Güncelleme: 01.05.2024 - 11:45 4828 kez okundu.
 

6 Yıllık sorun çözüme kavuşmayı bekliyor

Bulancak'ta bulunan Samugüney Köyü sakinleri, 6 yıldır yapılmayan alt mevki yollarının bozuk ve çamurlu olmasından dolayı büyük bir mağduriyet yaşıyor.
Her yağmur yağışında adeta çamur deryasına dönüşen bu yollarda yürümek zorunda kalan köylüler, yetkililerden çözüm bekliyor. Köy sakinleri, daha önce İl Özel İdareye başvurmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını ifade ediyor. Yağmurlu havalarda çocuklarını okula götürmekte ve evden çıkmakta zorlandıklarını belirten vatandaşlar, Bulancak Belediyesi'nden de yardım bekliyor. Konuyla ilgili konuşan bir vatandaş, "6 yıldır bu yollar yapılmıyor. Yağmur yağdığında yollar çamur deryasına dönüşüyor. Çocuklarımızı okula götürmekte, evden çıkmakta zorlanıyoruz. İl Özel İdaresine başvurduk ancak bir çözüm bulamadık. Bulancak Belediyesi'nden de yardım bekliyoruz" dedi. Köylüler, daha önce yetkililerden yollarının yapılacağına dair söz aldıklarını fakat sonradan bu sözün yerine getirilmediğini de belirttiler.  
Bulancak'ta bulunan Samugüney Köyü sakinleri, 6 yıldır yapılmayan alt mevki yollarının bozuk ve çamurlu olmasından dolayı büyük bir mağduriyet yaşıyor.

Her yağmur yağışında adeta çamur deryasına dönüşen bu yollarda yürümek zorunda kalan köylüler, yetkililerden çözüm bekliyor.

Köy sakinleri, daha önce İl Özel İdareye başvurmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını ifade ediyor. Yağmurlu havalarda çocuklarını okula götürmekte ve evden çıkmakta zorlandıklarını belirten vatandaşlar, Bulancak Belediyesi'nden de yardım bekliyor.

Konuyla ilgili konuşan bir vatandaş, "6 yıldır bu yollar yapılmıyor. Yağmur yağdığında yollar çamur deryasına dönüşüyor. Çocuklarımızı okula götürmekte, evden çıkmakta zorlanıyoruz. İl Özel İdaresine başvurduk ancak bir çözüm bulamadık. Bulancak Belediyesi'nden de yardım bekliyoruz" dedi.

Köylüler, daha önce yetkililerden yollarının yapılacağına dair söz aldıklarını fakat sonradan bu sözün yerine getirilmediğini de belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.