40 yıllık öğretmenini unutmadı

YAŞAM 26.07.2021 - 17:53, Güncelleme: 26.07.2021 - 17:53 2426+ kez okundu.
 

40 yıllık öğretmenini unutmadı

Diyarbakır’da 40 yıl önce kendisini okutan, öğretmen Erol Küçük’ü telefonla arayan Ethem Özer, Kurban Bayramını kutladı.
Ethem Özer bir şekilde öğretmeni Erol Küçük’ün telefonuna ulaşarak Whatsapp adlı uygulamadan yazdı. Sonra öğretmenini arayarak hasret giderdi, bayramını kutladı. Günün adına o yıllarda öğretmeni ile çektirmiş olduğu resmini gönderdi. 40 yılın hasretini dindirmek için öğretmeniyle telefonda bol bol sohbet eden Özer;  “Hazreti Ali Efendimizin 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' ifadesini kendimize şiar ederek lise yıllarında gönlümüzde çok büyük bir yer edinen, hatta ismini hafızalarımıza kazınmasına vesile olan eğitimleri sayesinde Telefonunu bulunca  bayramda aradım. Aradan 40 yıl geçti. Bizlere eğitimde çok başarılı, gelecek için eğitimde çok katkısı olan hocamı arayıp hal hatırını sormak benim için büyük bir mutluluktu" diye konuştu. Öğretmen Erol Küçük ise;’’ Gerçekten benim için sürpriz oldu. Öğretmenliğin kutsallığı işte burada... 40 yıl sonra bir öğrencisinin seni araması bir öğretmene verdiği huzur, mutluluk tarif edilemez.’’  
Diyarbakır’da 40 yıl önce kendisini okutan, öğretmen Erol Küçük’ü telefonla arayan Ethem Özer, Kurban Bayramını kutladı.

Ethem Özer bir şekilde öğretmeni Erol Küçük’ün telefonuna ulaşarak Whatsapp adlı uygulamadan yazdı. Sonra öğretmenini arayarak hasret giderdi, bayramını kutladı. Günün adına o yıllarda öğretmeni ile çektirmiş olduğu resmini gönderdi. 40 yılın hasretini dindirmek için öğretmeniyle telefonda bol bol sohbet eden Özer;  “Hazreti Ali Efendimizin 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' ifadesini kendimize şiar ederek lise yıllarında gönlümüzde çok büyük bir yer edinen, hatta ismini hafızalarımıza kazınmasına vesile olan eğitimleri sayesinde Telefonunu bulunca  bayramda aradım. Aradan 40 yıl geçti. Bizlere eğitimde çok başarılı, gelecek için eğitimde çok katkısı olan hocamı arayıp hal hatırını sormak benim için büyük bir mutluluktu" diye konuştu.

Öğretmen Erol Küçük ise;’’ Gerçekten benim için sürpriz oldu. Öğretmenliğin kutsallığı işte burada... 40 yıl sonra bir öğrencisinin seni araması bir öğretmene verdiği huzur, mutluluk tarif edilemez.’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.