329 Gram Esrarla Yakalandılar: 1 Kişi Tutuklandı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 18.04.2024 - 11:13, Güncelleme: 18.04.2024 - 11:15 1424 kez okundu.
 

329 Gram Esrarla Yakalandılar: 1 Kişi Tutuklandı!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
  İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan kişi ve gruplara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Rize'ye uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen ve takibe alınan şahıs ve gruplara yönelik operasyonda, kişilerin üst ve adreslerinde yapılan aramada 329,6 gram esrar ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, 1'i ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan kişi ve gruplara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Rize'ye uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen ve takibe alınan şahıs ve gruplara yönelik operasyonda, kişilerin üst ve adreslerinde yapılan aramada 329,6 gram esrar ele geçirildi.

Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, 1'i ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.