2017 model Ford Yeni Transit 350 L kamyonet icradan satılık

RESMİ İLAN 23.07.2021 - 17:36 2345+ kez okundu.
 

2017 model Ford Yeni Transit 350 L kamyonet icradan satılık

BANAZ İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  64k0055 Plakalı , 2017 Model , FORD MARKA YENİ TRANSİT 350 L Tipli , BEYAZ renk KAMYONET, 18.184 km, Dizel, Manuel vites, 2+1 koltuk sayılı, HK12070 Motor No'lu , NM0DXXTTGDHK12070 Şasi No'lu, Aracın anahtarı mevcut ancak aküsü yeterli elektrik enerjisi vermediğinden araç çalıştırılamamıştır. Aracın motor ve yürür aksamlarının araç üzerinde olduğu iç ve dış donanımlarından eksik parçası olmadığı, kaporta aksamlarında herhangi bir hasar görülmediği, Aracın motor kaputu ve sağ ve sol yan kısımlarında folya ile kaplanmış olduğu, koltukları, kapı iç döşemeleriyle torpido döşemelerinin temiz ve yıpranmamış vaziyette lastikleri yeni , kullanılabilir vaziyette, diş derinlikleri yaklaşıl %80 civarında olduğu, yedek lastiğinin ( stepne) araç üzerinde olduğu, Araç yeni görünümlü orijinalliğini kaybetmemiş olduğu anlaşılmış  olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
BANAZ İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  64k0055 Plakalı , 2017 Model , FORD MARKA YENİ TRANSİT 350 L Tipli , BEYAZ renk KAMYONET, 18.184 km, Dizel, Manuel vites, 2+1 koltuk sayılı, HK12070 Motor No'lu , NM0DXXTTGDHK12070 Şasi No'lu, Aracın anahtarı mevcut ancak aküsü yeterli elektrik enerjisi vermediğinden araç çalıştırılamamıştır. Aracın motor ve yürür aksamlarının araç üzerinde olduğu iç ve dış donanımlarından eksik parçası olmadığı, kaporta aksamlarında herhangi bir hasar görülmediği, Aracın motor kaputu ve sağ ve sol yan kısımlarında folya ile kaplanmış olduğu, koltukları, kapı iç döşemeleriyle torpido döşemelerinin temiz ve yıpranmamış vaziyette lastikleri yeni , kullanılabilir vaziyette, diş derinlikleri yaklaşıl %80 civarında olduğu, yedek lastiğinin ( stepne) araç üzerinde olduğu, Araç yeni görünümlü orijinalliğini kaybetmemiş olduğu anlaşılmış  olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.