20 Yıllık Emek ve Özveriye Teşekkür!

GÜNDEM 28.04.2024 - 19:33, Güncelleme: 28.04.2024 - 19:33 2691 kez okundu.
 

20 Yıllık Emek ve Özveriye Teşekkür!

Küçüklü Köyünde 20 yıl muhtarlık görevini yürüten Ömer Faruk Kurdoğlu'nu emeklerinden dolayı uğurladı.
Köyün yeni Muhtarı İsmail Aydeniz tarafından yapılan törende Kurdoğlu'na plaket ve çiçek takdim edildi. Törende konuşan muhtar Aydeniz, Kurdoğlu'nun köyün gelişmesi ve güzelleşmesi için gecesini gündüzüne katmadan çalıştığını ve her zaman ayrım gözetmeksizin tüm köylülerle eşit davrandığını söyledi. Aydeniz, Kurdoğlu'nun bilgi birikimi ve deneyimlerinin her zaman köy için bir rehber olduğunu ve bundan sonra da danışacakları bir ağabey olarak kalacağını ifade etti. Kurdoğlu ise yaptığı konuşmada duygularını ifade ederek, Küçüklü Köyü'nde muhtarlık yapmak ve köylülerle birlikte olmak için her zaman büyük bir onur duyduğunu söyledi.  Konuşmaların ardından Kurdoğlu'na plaket ve çiçek takdim edilirken, törene katılanlar Kurdoğlu'na bundan sonraki hayatında başarılar dilediler.
Küçüklü Köyünde 20 yıl muhtarlık görevini yürüten Ömer Faruk Kurdoğlu'nu emeklerinden dolayı uğurladı.

Köyün yeni Muhtarı İsmail Aydeniz tarafından yapılan törende Kurdoğlu'na plaket ve çiçek takdim edildi.

Törende konuşan muhtar Aydeniz, Kurdoğlu'nun köyün gelişmesi ve güzelleşmesi için gecesini gündüzüne katmadan çalıştığını ve her zaman ayrım gözetmeksizin tüm köylülerle eşit davrandığını söyledi. Aydeniz, Kurdoğlu'nun bilgi birikimi ve deneyimlerinin her zaman köy için bir rehber olduğunu ve bundan sonra da danışacakları bir ağabey olarak kalacağını ifade etti.

Kurdoğlu ise yaptığı konuşmada duygularını ifade ederek, Küçüklü Köyü'nde muhtarlık yapmak ve köylülerle birlikte olmak için her zaman büyük bir onur duyduğunu söyledi. 

Konuşmaların ardından Kurdoğlu'na plaket ve çiçek takdim edilirken, törene katılanlar Kurdoğlu'na bundan sonraki hayatında başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.