1991 model Tofaş Doğan icradan satılık

RESMİ İLAN 09.07.2021 - 10:09 2238+ kez okundu.
 

1991 model Tofaş Doğan icradan satılık

BEYPAZARI İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 06NCB80 Plakalı , 1991 Model , TOFAS-FIAT Marka , DOĞAN Tipli , 131A10160523936 Motor No'lu , NM4131B0000536789 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Benzin & Lpg , Vites Tipi Manuel , Motor Hacmi 1585cm3 , Rengi Kırmızı , Araca ilişkin motor ve ekipmanlar yerinde olup muhtelif bölümlerde orta miktarda çizik görülmüştür. Aracın dış aksam durumunun iyi olduğu belirgin bir kusur ve büyük hasar görülmemektedir. Aracın kontak anahtarı var fakat akü boş olmadığı için motorun sesli muayenesi yapılamamıştır. sol arka çamurlukta vurmaya bağlı hasar var. yapılan kontrollerde emniyet kemeri tertebatlı koltuklarının mevcut olduğu aracın iç kısmında koltukları tavan taban ve kapı döşemeleri kötü durumda olduğu lastiklerinin orta durumda olduğu görülmektedir. Araç anahtar ve ruhsatı var ayrıca; aracın gizli ayıpları bilinmemekte olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
BEYPAZARI İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 06NCB80 Plakalı , 1991 Model , TOFAS-FIAT Marka , DOĞAN Tipli , 131A10160523936 Motor No'lu , NM4131B0000536789 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Benzin & Lpg , Vites Tipi Manuel , Motor Hacmi 1585cm3 , Rengi Kırmızı , Araca ilişkin motor ve ekipmanlar yerinde olup muhtelif bölümlerde orta miktarda çizik görülmüştür. Aracın dış aksam durumunun iyi olduğu belirgin bir kusur ve büyük hasar görülmemektedir. Aracın kontak anahtarı var fakat akü boş olmadığı için motorun sesli muayenesi yapılamamıştır. sol arka çamurlukta vurmaya bağlı hasar var. yapılan kontrollerde emniyet kemeri tertebatlı koltuklarının mevcut olduğu aracın iç kısmında koltukları tavan taban ve kapı döşemeleri kötü durumda olduğu lastiklerinin orta durumda olduğu görülmektedir. Araç anahtar ve ruhsatı var ayrıca; aracın gizli ayıpları bilinmemekte olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.