1988 mezunları iftarda buluştu

YAŞAM 25.03.2024 - 15:03, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:03 3353+ kez okundu.
 

1988 mezunları iftarda buluştu

Bulancak İmam Hatip Lisesi mezunlarının 43 yıl önce başlayan dostluk aynı samimiyetle devam ediyor. 1987-88 Bulancak İmam Hatip Lisesi 12/A Sınıfı mezunları geleneksel iftar programında Bulancak Liman Cafe’de 33.kez buluştular.
Katılanlar arasında Ordu İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan, Avukat Tuncer Korkmaz, Giresun Valiliği Hukuk İşleri Müdürü Necati Apaydın, Ordu Milli Eğitim şube Müdürü İsmail Sarıgül, Piraziz Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık, Liman Cafe işletmecisi Murat Aydın olmak üzere toplamda 20 kişi katıldı. Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan, “Mübarek Ramazan-Şerif ayını eda ederken her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar buluşmamızı bu kez Liman Cafe’de 33. kez gerçekleştirdik. Mübarek Ramazan ayının evveli rahmet, ortası mağfiret sonrası ise cehennemden ateşinden kurtuluştur. Rabbimizden bu mübarek aydan azami istifade eden ve onun rızasına erişebilen kullarından olma temennisiyle, davete icabet eden arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.
Bulancak İmam Hatip Lisesi mezunlarının 43 yıl önce başlayan dostluk aynı samimiyetle devam ediyor. 1987-88 Bulancak İmam Hatip Lisesi 12/A Sınıfı mezunları geleneksel iftar programında Bulancak Liman Cafe’de 33.kez buluştular.

Katılanlar arasında Ordu İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan, Avukat Tuncer Korkmaz, Giresun Valiliği Hukuk İşleri Müdürü Necati Apaydın, Ordu Milli Eğitim şube Müdürü İsmail Sarıgül, Piraziz Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık, Liman Cafe işletmecisi Murat Aydın olmak üzere toplamda 20 kişi katıldı.

Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan, “Mübarek Ramazan-Şerif ayını eda ederken her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar buluşmamızı bu kez Liman Cafe’de 33. kez gerçekleştirdik. Mübarek Ramazan ayının evveli rahmet, ortası mağfiret sonrası ise cehennemden ateşinden kurtuluştur. Rabbimizden bu mübarek aydan azami istifade eden ve onun rızasına erişebilen kullarından olma temennisiyle, davete icabet eden arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.