18 yaşında ki suç makinesi yakayı ele verdi

ASAYİŞ 02.04.2021 - 17:06, Güncelleme: 02.04.2021 - 17:10 3840+ kez okundu.
 

18 yaşında ki suç makinesi yakayı ele verdi

Ordu ve Giresun illerinde dolandırıldıkları öğrenilen şahısların şikayeti sonrası 18 yaşında olduğu öğrenilen bir genç kızın yürütülen soruşturma sonrasında yakalanarak tutuklandığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye Ordu, Giresun, Gülyalı, Bulancak ve Piraziz ilçelerinde aldıkları ihbarı değerlendiren Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı, 18 yaşındaki E.B. isimli genç bir kızın bazı esnafları dolandırdığını tespit etti. Yapılan soruşturma neticesinde güvenlik güçleri tarafından yakalanan genç kız suçunu itiraf etti. Yaşının küçük olması sebebiyle adı geçen ilçelerde kuyumcu ve fındıkçı gibi işyerlerine giren genç kızın işyerlerinde müşteri gibi davrandığı ve işyeri sahiplerini çeşitli bahanelerle dolandırdığı öğrenildi. İşyeri sahiplerini çeşitli bahanelerle kandırarak dolandıran genç kız Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonrasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan benzer yöntemlerle yapılabilecek dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlar ve esnafları uyaran yetkililer, herhangi şüpheli bir durumda adliyeye ya da kolluk kuvvetlerine başvurulması gerektiğinin altını çizdiler.  
Ordu ve Giresun illerinde dolandırıldıkları öğrenilen şahısların şikayeti sonrası 18 yaşında olduğu öğrenilen bir genç kızın yürütülen soruşturma sonrasında yakalanarak tutuklandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye Ordu, Giresun, Gülyalı, Bulancak ve Piraziz ilçelerinde aldıkları ihbarı değerlendiren Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı, 18 yaşındaki E.B. isimli genç bir kızın bazı esnafları dolandırdığını tespit etti.

Yapılan soruşturma neticesinde güvenlik güçleri tarafından yakalanan genç kız suçunu itiraf etti.

Yaşının küçük olması sebebiyle adı geçen ilçelerde kuyumcu ve fındıkçı gibi işyerlerine giren genç kızın işyerlerinde müşteri gibi davrandığı ve işyeri sahiplerini çeşitli bahanelerle dolandırdığı öğrenildi.

İşyeri sahiplerini çeşitli bahanelerle kandırarak dolandıran genç kız Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonrasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan benzer yöntemlerle yapılabilecek dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlar ve esnafları uyaran yetkililer, herhangi şüpheli bir durumda adliyeye ya da kolluk kuvvetlerine başvurulması gerektiğinin altını çizdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.