17 yaşındaki kız 19 gündür aranıyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2024 - 10:01, Güncelleme: 03.02.2024 - 10:07 4670+ kez okundu.
 

17 yaşındaki kız 19 gündür aranıyor

Samsun’da sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki kızdan 19 gündür haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un 19 Mayıs ilçesi Engiz Mahallesi’nde bulunan Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sorumluluğundaki sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki İpek Bilecen, 15 Ocak’ta kayboldu. Açık kapı sisteminin işlediği sevgi evlerinde bir anda ortadan kaybolan İpek Bilecen’i bulmak için 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kaybolmasının ardından 19 gün geçmesine rağmen şu ana kadar kız çocuğundan bir haber alınamadı. Amcası: "Hayatından endişeliyim" 17 yaşındaki İpek Bilecen’in amcası İsa Bilecen, "19 Mayıs ilçesinden karakoldan beni arayıp durumu bildirdiler. ’Yeğeniniz İpek Bilecen kayıp, gidebileceği yerler hakkında bilginiz var mı?’ diye sordular. Her yeri arıyorum. Yeğenime ulaşmaya çalışıyorum. Kızın sağlığından, hayatından endişeliyim. İlgili kurumdan ve annesinden şikayetçi olacağım. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" dedi.
Samsun’da sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki kızdan 19 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un 19 Mayıs ilçesi Engiz Mahallesi’nde bulunan Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sorumluluğundaki sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki İpek Bilecen, 15 Ocak’ta kayboldu. Açık kapı sisteminin işlediği sevgi evlerinde bir anda ortadan kaybolan İpek Bilecen’i bulmak için 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kaybolmasının ardından 19 gün geçmesine rağmen şu ana kadar kız çocuğundan bir haber alınamadı.

Amcası: "Hayatından endişeliyim"

17 yaşındaki İpek Bilecen’in amcası İsa Bilecen, "19 Mayıs ilçesinden karakoldan beni arayıp durumu bildirdiler. ’Yeğeniniz İpek Bilecen kayıp, gidebileceği yerler hakkında bilginiz var mı?’ diye sordular. Her yeri arıyorum. Yeğenime ulaşmaya çalışıyorum. Kızın sağlığından, hayatından endişeliyim. İlgili kurumdan ve annesinden şikayetçi olacağım. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.