Zifin Otel keşfedilmeyi bekliyor

TURİZM 30.01.2017 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 8713+ kez okundu.
 

Zifin Otel keşfedilmeyi bekliyor

2013 yılında dönemin Başbakanı şimdi ise Cumhurbaşkanı olan Recep Tayip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Dereli Yavuzkemal Beldesi Kulakkaya Zifin Otel, ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Doğal güzelliği ile dört mevsim bir başka güzelliğe bürünen Kulakkaya Yaylasında doğaya uygun mimarisiyle ilgi çeken Zifin Otel, her geçen yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği mekanlardan biri haline geldi.  Kulakkaya Yaylası özellikle temiz havasıyla tatilcileri büyülerken, tatilciler gün boyu doğal güzellikler arasında, temiz havada keyifli bir gün geçirirken akşamları tarihi bir konak görünümü verilen Zifin Otel de konaklama imkanı buluyor.  Zifin Otel'in işletmecisi  Operatör Dr. İbrahim Özkuş, ilerleyen zaman içerisinde ilginin giderek artacağından umutlu olduğunu söyledi.  Giresunlu olarak elindeki imkanları kullanıp turizmin yolunu açmak istediğini ifade eden Dr. Özkuş, "Giresun doğal güzellikleriyle, yayla zenginliğiyle bilinir. Ancak ne yazık ki bu değerlerini hak ettiği şekilde değerlendiremiyor. Bu nedenle ben sadece başka yatırımcıların önünü açmak adına bir girişimde bulundum. Birçok bürokratik sorunla karşılaşmama rağmen önemli bir mesafe kat ederek ilk yatırımı yapmış bulunmaktayım. Doğaya uygun doğanın içerisinde tarihi bir konak görünümü verilen oteli yaptık. Biliyorum doğayı koruyarak doğadan faydalanabiliriz. Giresun'un geleceği yayla turizmindedir. Şimdiden bu otel sayesinde Kulakkaya Yaylamız başta Araplar olmak üzere yabancı turist görmeye başlamıştır. Arap turistler buraya dünyanın cenneti olarak bakıyor" dedi.Yaz ve kış turizmine hitap edecek yatırımların olması gerektiğini de hatırlatan Dr. Özkuş sözlerini şöyle tamamladı; "Biz mevcut yatırımlarımızı yaza yönelik yaptık. Ancak bizim yaylamız dört mevsim yaşanabilecek bir yer. Bu nedenle buraya kesinlikle uygun görülen yerlere kayak tesisleri yapılmalıdır. Yapılacak bir kayak tesisi sayesinde Kulakkaya Yaylası kısa sürede adından söz ettirecek yöre insanını kalkındıracaktır" 
2013 yılında dönemin Başbakanı şimdi ise Cumhurbaşkanı olan Recep Tayip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Dereli Yavuzkemal Beldesi Kulakkaya Zifin Otel, ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Doğal güzelliği ile dört mevsim bir başka güzelliğe bürünen Kulakkaya Yaylasında doğaya uygun mimarisiyle ilgi çeken Zifin Otel, her geçen yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği mekanlardan biri haline geldi. 
Kulakkaya Yaylası özellikle temiz havasıyla tatilcileri büyülerken, tatilciler gün boyu doğal güzellikler arasında, temiz havada keyifli bir gün geçirirken akşamları tarihi bir konak görünümü verilen Zifin Otel de konaklama imkanı buluyor. 
Zifin Otel'in işletmecisi  Operatör Dr. İbrahim Özkuş, ilerleyen zaman içerisinde ilginin giderek artacağından umutlu olduğunu söyledi. 
Giresunlu olarak elindeki imkanları kullanıp turizmin yolunu açmak istediğini ifade eden Dr. Özkuş, "Giresun doğal güzellikleriyle, yayla zenginliğiyle bilinir. Ancak ne yazık ki bu değerlerini hak ettiği şekilde değerlendiremiyor. Bu nedenle ben sadece başka yatırımcıların önünü açmak adına bir girişimde bulundum. Birçok bürokratik sorunla karşılaşmama rağmen önemli bir mesafe kat ederek ilk yatırımı yapmış bulunmaktayım. Doğaya uygun doğanın içerisinde tarihi bir konak görünümü verilen oteli yaptık. Biliyorum doğayı koruyarak doğadan faydalanabiliriz. Giresun'un geleceği yayla turizmindedir. Şimdiden bu otel sayesinde Kulakkaya Yaylamız başta Araplar olmak üzere yabancı turist görmeye başlamıştır. Arap turistler buraya dünyanın cenneti olarak bakıyor" dedi.
Yaz ve kış turizmine hitap edecek yatırımların olması gerektiğini de hatırlatan Dr. Özkuş sözlerini şöyle tamamladı; "Biz mevcut yatırımlarımızı yaza yönelik yaptık. Ancak bizim yaylamız dört mevsim yaşanabilecek bir yer. Bu nedenle buraya kesinlikle uygun görülen yerlere kayak tesisleri yapılmalıdır. Yapılacak bir kayak tesisi sayesinde Kulakkaya Yaylası kısa sürede adından söz ettirecek yöre insanını kalkındıracaktır" 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.