Yusuf Mercan başvurusunu yaptı!

SİYASET 20.11.2023 - 19:25, Güncelleme: 20.11.2023 - 19:25 6854+ kez okundu.
 

Yusuf Mercan başvurusunu yaptı!

Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Bulancaklı hemşehrimiz Yusuf Mercan, Bulancak Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığına başvuru evraklarını teslim edeceğini kaydeden Yusuf Mercan, gazetemizi ziyaret ederek meslek hayatı boyunca kazandığı tecrübeleri Bulancaklı hemşehrilerine aktarmak istediğini söyledi. 1967 yılında Bulancak’ta dünyaya gelen Mercan, 20 Kasım 2023 tarihinde Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevinden istifa ederek başvurusunu gerçekleştirdi. Bulancak için güzel projelere imza atmak istediğini kaydeden Aday Adayı Yusuf Mercan, “Bu zamana kadar ülkemize hizmet ettik. Bundan sonra Bulancaklı hemşehrilerime hizmet etmek için mevcut görevimden ayrıldım. Bu süreçte Bulancaklı hemşehrilerimin ve dava arkadaşlarımızın desteğini bekliyorum” dedi.
Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Bulancaklı hemşehrimiz Yusuf Mercan, Bulancak Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığına başvuru evraklarını teslim edeceğini kaydeden Yusuf Mercan, gazetemizi ziyaret ederek meslek hayatı boyunca kazandığı tecrübeleri Bulancaklı hemşehrilerine aktarmak istediğini söyledi.

1967 yılında Bulancak’ta dünyaya gelen Mercan, 20 Kasım 2023 tarihinde Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevinden istifa ederek başvurusunu gerçekleştirdi. Bulancak için güzel projelere imza atmak istediğini kaydeden Aday Adayı Yusuf Mercan, “Bu zamana kadar ülkemize hizmet ettik. Bundan sonra Bulancaklı hemşehrilerime hizmet etmek için mevcut görevimden ayrıldım. Bu süreçte Bulancaklı hemşehrilerimin ve dava arkadaşlarımızın desteğini bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.