Yüksel Yavuz CHP’nin yeni kontenjan adayı oldu

GÜNDEM 29.02.2024 - 18:41, Güncelleme: 29.02.2024 - 18:41 3011+ kez okundu.
 

Yüksel Yavuz CHP’nin yeni kontenjan adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı’nda hareketlilik devam ediyor.
31 Mart Yerel Seçimleri için listelerdeki son düzeltmeler gerçekleştirilirken Bulancak CHP’de yeni bir gelişme yaşandı. Kontenjan adayı Rıdvan Yavuz’un adaylığında çıkan pürüzler nedeniyle yerine Yüksek Yavuz’un getirildiği öğrenildi. Yüksel Yavuz’a adaylık süreci sorulduğunda ise, “Biz verdiğimiz sözün, attığımız her adımın arkasındayız. Hayatın bize neler getireceğini, göstereceğiniz bilemeyiz. Bana listeye girmeyi teklif ettiklerinde onore oldum. Sicilim ananım ak sütü gibi bembeyaz. Bir pazarcı esnafı olarak, pazarın tüm sorunlarına kulak vereceğime ve vatandaşımıza en uygun hizmeti sunmak için çalışacağıma söz veriyorum. Necmi Sıbıç ile tam gaz yola devam. Bulancak için güzel günler yakın.” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı’nda hareketlilik devam ediyor.

31 Mart Yerel Seçimleri için listelerdeki son düzeltmeler gerçekleştirilirken Bulancak CHP’de yeni bir gelişme yaşandı. Kontenjan adayı Rıdvan Yavuz’un adaylığında çıkan pürüzler nedeniyle yerine Yüksek Yavuz’un getirildiği öğrenildi.

Yüksel Yavuz’a adaylık süreci sorulduğunda ise, “Biz verdiğimiz sözün, attığımız her adımın arkasındayız. Hayatın bize neler getireceğini, göstereceğiniz bilemeyiz. Bana listeye girmeyi teklif ettiklerinde onore oldum. Sicilim ananım ak sütü gibi bembeyaz. Bir pazarcı esnafı olarak, pazarın tüm sorunlarına kulak vereceğime ve vatandaşımıza en uygun hizmeti sunmak için çalışacağıma söz veriyorum. Necmi Sıbıç ile tam gaz yola devam. Bulancak için güzel günler yakın.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.