Yolda yürüyen yayaya silahlı saldırı: 1 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2023 - 15:30, Güncelleme: 04.10.2023 - 15:08 13672+ kez okundu.
 

Yolda yürüyen yayaya silahlı saldırı: 1 yaralı

Yolda yürüyen yayaya silahlı saldırı: 1 yaralı
Samsun’un Bafra ilçesinde yolda yürürken uğradığı silahlı sonucu yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.Olay, İshaklı mahallesi İshaklı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya olarak yürüyen Saruhan Kaplan’a henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından silahla ateş edildi. Aldığı kurşunlarla yaralanan Saruhan Kaplan, özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olay mahallinden yaya olarak kaçan şüpheliyi yakalamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Yolda yürüyen yayaya silahlı saldırı: 1 yaralı
Samsun’un Bafra ilçesinde yolda yürürken uğradığı silahlı sonucu yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.
Olay, İshaklı mahallesi İshaklı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya olarak yürüyen Saruhan Kaplan’a henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından silahla ateş edildi. Aldığı kurşunlarla yaralanan Saruhan Kaplan, özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olay mahallinden yaya olarak kaçan şüpheliyi yakalamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.