Yıldız'dan Şoförler Odasına ziyaret

GÜNDEM 07.07.2021 - 17:43, Güncelleme: 07.07.2021 - 17:43 3012+ kez okundu.
 

Yıldız'dan Şoförler Odasına ziyaret

Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Ali Yıldız, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Başkan Adayı Yıldız, burada yaptığı ziyarette Başkan Aydın ve yöneticilerinden nezdinde tüm şoför esnafından destek beklediğini ifade ederek, "Şoförler Odasına bağlı kıymetli şoför esnaflarımızın destekleri ile yeni bir yönetimle Esnaf Kefalet Kooperatifimizin başkanlığına talip olduk. Birbirinden değerli yönetimimizle birlikte Bulancak'ta ki esnaflarımızın her zaman yanında olmak için bu yola çıktık. Kooperatifimizin kapısı her daim esnaflarımıza açık olacak. Devletin tüm imkanlarını esnaflarımıza seferber edebilmek için bütün sivil toplum kuruluşları ve odalarımızla istişare içinde çalışmak istiyoruz" dedi. Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın ise, Başkan Adayı Ali Yıldız'a çıktığı yolda başarılar dileyerek şoför esnafının yeni oluşuma destek vereceğini ifade etti.
Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Ali Yıldız, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Adayı Yıldız, burada yaptığı ziyarette Başkan Aydın ve yöneticilerinden nezdinde tüm şoför esnafından destek beklediğini ifade ederek, "Şoförler Odasına bağlı kıymetli şoför esnaflarımızın destekleri ile yeni bir yönetimle Esnaf Kefalet Kooperatifimizin başkanlığına talip olduk. Birbirinden değerli yönetimimizle birlikte Bulancak'ta ki esnaflarımızın her zaman yanında olmak için bu yola çıktık. Kooperatifimizin kapısı her daim esnaflarımıza açık olacak. Devletin tüm imkanlarını esnaflarımıza seferber edebilmek için bütün sivil toplum kuruluşları ve odalarımızla istişare içinde çalışmak istiyoruz" dedi.

Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın ise, Başkan Adayı Ali Yıldız'a çıktığı yolda başarılar dileyerek şoför esnafının yeni oluşuma destek vereceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.