Yetkililer Uyarıyor! Eski Nüfus Cüzdanı Sahipleri Dikkat!

GÜNDEM 14.05.2024 - 16:16, Güncelleme: 14.05.2024 - 16:30 14469+ kez okundu.
 

Yetkililer Uyarıyor! Eski Nüfus Cüzdanı Sahipleri Dikkat!

Nüfus müdürlükleri, eski nüfus cüzdanı olan vatandaşları uyarıyor, eski nüfus cüzdanınızı yeni kimlik kartı ile değiştirilmesi önem taşıyor.
Bu konuda vatandaşların mağdur olmamaları için nüfus müdürlükleri uyarıda bulunuyor. Randevu sistemi ile çalışan nüfus müdürlüklerine başvuruda bulunacak vatandaşların, biyometrik fotoğraf, 130 TL kimlik kartı ücreti ve birinci derece yakını ile birlikte başvurmaları gerekiyor. Önemli uyarılar arasında, yaşlı, hasta veya engelli vatandaşlar için özel düzenlemeler bulunuyor. Bu kapsamda, nüfus müdürlüklerine gidemeyecek durumda olanlar dışındaki tüm vatandaşlar, kimliklerini yenilemek için bulundukları şehirdeki nüfus müdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerekiyor. Vatandaşlar, bu duyuruya dikkat ederek zamanında işlemlerini tamamlayabilirler.
Nüfus müdürlükleri, eski nüfus cüzdanı olan vatandaşları uyarıyor, eski nüfus cüzdanınızı yeni kimlik kartı ile değiştirilmesi önem taşıyor.

Bu konuda vatandaşların mağdur olmamaları için nüfus müdürlükleri uyarıda bulunuyor. Randevu sistemi ile çalışan nüfus müdürlüklerine başvuruda bulunacak vatandaşların, biyometrik fotoğraf, 130 TL kimlik kartı ücreti ve birinci derece yakını ile birlikte başvurmaları gerekiyor.

Önemli uyarılar arasında, yaşlı, hasta veya engelli vatandaşlar için özel düzenlemeler bulunuyor. Bu kapsamda, nüfus müdürlüklerine gidemeyecek durumda olanlar dışındaki tüm vatandaşlar, kimliklerini yenilemek için bulundukları şehirdeki nüfus müdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Vatandaşlar, bu duyuruya dikkat ederek zamanında işlemlerini tamamlayabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.