"Yeni hocamızla 3 puan bekliyoruz!"

SPOR 09.11.2023 - 16:24, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:50 6500+ kez okundu.
 

"Yeni hocamızla 3 puan bekliyoruz!"

1926 Bulancakspor Kulüp Başkan vekili Emrullah Guguk, Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Serhat Ardahanspor müsabakasından galibiyetle almak istediklerini söyledi.
Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Başkan vekili Emrullah Guguk, “Geçtiğimiz hafta teknik direktörümüz Mustafa Adam’ın istifası sonrası yeni teknik adam arayışına başladık. Kısa sürede takımımıza başarı getireceğine inandığımız, İstanbul liglerinde çalıştırdığı takımlarda başarı sağlamış tecrübeli teknik adam Ergün Ortakçı hocamız ile anlaşma sağladık. Ligde 7 puanımız bulunuyor. 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetimiz var. Daha yeni başladık. Hocamızla futbolcularımız uyum içerisinde hemen idmanlara başladılar. Ligdeki 5’inci karşılaşmamızda evimizde 3 puan almak istiyoruz. Taraftarımız ile uyumlu bir şekilde onları mutlu etmek adına Bulancaksporumuza sahip çıktık. Bu sezon daha da sarılarak sonuca varmak inancındayız” dedi. Başkan vekili Guguk, Pazar günü saat 13.00’da gerçekleşecek Serhat Ardahanspor müsabakasına tüm taraftarları beklediğini sözlerine ekledi.
1926 Bulancakspor Kulüp Başkan vekili Emrullah Guguk, Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Serhat Ardahanspor müsabakasından galibiyetle almak istediklerini söyledi.

Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Başkan vekili Emrullah Guguk, “Geçtiğimiz hafta teknik direktörümüz Mustafa Adam’ın istifası sonrası yeni teknik adam arayışına başladık. Kısa sürede takımımıza başarı getireceğine inandığımız, İstanbul liglerinde çalıştırdığı takımlarda başarı sağlamış tecrübeli teknik adam Ergün Ortakçı hocamız ile anlaşma sağladık. Ligde 7 puanımız bulunuyor. 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetimiz var. Daha yeni başladık. Hocamızla futbolcularımız uyum içerisinde hemen idmanlara başladılar. Ligdeki 5’inci karşılaşmamızda evimizde 3 puan almak istiyoruz. Taraftarımız ile uyumlu bir şekilde onları mutlu etmek adına Bulancaksporumuza sahip çıktık. Bu sezon daha da sarılarak sonuca varmak inancındayız” dedi.

Başkan vekili Guguk, Pazar günü saat 13.00’da gerçekleşecek Serhat Ardahanspor müsabakasına tüm taraftarları beklediğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.