Esirettin Zehir
Köşe Yazarı
Esirettin Zehir
 

TÜRK ORDUSU GAZZE'YE GİRSİN Mİ?

Valla Türk ordusunun Gazze'ye girip girmemesi siyasi bir tercih. Artılarını eksilerine biz karışamayız. Memleketin savunma ve güvenlik komutanları, Milli savunma bakanları var. Ne karar verirler onu da bilemeyiz. Lakin, Tarihte bunun çok ağır bedellerini ödedik. Artık savaşlar eski türk filmlerindeki gibi kılıcı çekip, savulun Battal Gazi geliyor demekle olmuyor. Artık sadece kurşun değil bomba da adres sormuyor. Savaş çığırtkanlığı yapanlara bakıyorum Gazze'ye gitmek gibi bir niyetleri yok. Gitmek isteseler çoktan giderlerdi. Onlar bizi gönderip, kendileri arkamızdan dua okuma peşinde. Sanki bir tek onlar dua biliyor. Sanki bir tek onların duaları kabul oluyor. 6 Şubat 2023 yılında 11 ilimizi kapsayan depremde yüz binlerce insanımızı  mecburen  toplu toplu gömdük. Çoğunun yeri, çoğunun kim olduğu bile belli değil. Hepsinin ruhuna sadece topluca bir dua okuduk. Sağ kalanlar halen çadırlarda yokluk, çaresizlik ve sefalet içinde yaşıyor. Bu insanların acıları, çaresizliği kimsenin umurunda değil gibi artık. Bu insanların acılarını henüz dindirmeden Bu insanların yaralarını sarmadan, Türk askeri Gazze'ye girsin mi! Bursa ilimizde Filistin'e destek için toplanan bir kısım halk hilafet sloganları attı. Bende isterdim ki cumhuriyetçi, milliyetçi insanlarda bir araya toplanıp yaşasın bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti sloganları atsın. Çünkü, bu günkü bağımsızlığımızı, tüm dünya devletlerinin saygısını,  Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde herkes dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetmeksizin kanun önünde eşittir diyen Atatürk'ün bağımsız ve Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin anayasasına borçluyuz. Bu yasalara sahip çıkmak, Cumhuriyeti korumak her türk gencinin her türk ferdinin görevidir. Bu iş dua ile olsa müslümanlığın yayılma döneminde Peygamberimizin en büyük destekçisi, en büyük koruyucusu Bedir savaşı aslanı Hz. Hamza'yı, yüze yakın sahabe ve Uhud savaşını kaybetmezdik. Bizim dinimiz akıl dini. Savaş denen vahşetin tek bir aklı var. O da BARIŞ. Türk devleti olarak savaşacaksak Sadece sınırlarımızın güvenliği Ve Atatürk'ün dediği gibi sadece Yurtta sulh cihanda sulh için savaşmalı. İstikbal göklerdedir diyerek bu milleti sürekli bilim ve ilim ışığında ilerlemeyi emreden ölümsüz Atam. Cumhuriyetin yüzüncü yılında Türk milleti olarak emanetinin bekçisiyiz.
Ekleme Tarihi: 24 Ekim 2023 - Salı
Esirettin Zehir

TÜRK ORDUSU GAZZE'YE GİRSİN Mİ?

Valla Türk ordusunun Gazze'ye girip girmemesi siyasi bir tercih.

Artılarını eksilerine biz karışamayız.

Memleketin savunma ve güvenlik komutanları,

Milli savunma bakanları var.

Ne karar verirler onu da bilemeyiz.

Lakin,

Tarihte bunun çok ağır bedellerini ödedik.

Artık savaşlar eski türk filmlerindeki gibi kılıcı çekip, savulun Battal Gazi geliyor demekle olmuyor.

Artık sadece kurşun değil bomba da adres sormuyor.

Savaş çığırtkanlığı yapanlara bakıyorum Gazze'ye gitmek gibi bir niyetleri yok.

Gitmek isteseler çoktan giderlerdi.

Onlar bizi gönderip, kendileri arkamızdan dua okuma peşinde.

Sanki bir tek onlar dua biliyor.

Sanki bir tek onların duaları kabul oluyor.

6 Şubat 2023 yılında 11 ilimizi kapsayan depremde yüz binlerce insanımızı  mecburen  toplu toplu gömdük.

Çoğunun yeri, çoğunun kim olduğu bile belli değil.

Hepsinin ruhuna sadece topluca bir dua okuduk.

Sağ kalanlar halen çadırlarda yokluk, çaresizlik ve sefalet içinde yaşıyor.

Bu insanların acıları, çaresizliği kimsenin umurunda değil gibi artık.

Bu insanların acılarını henüz dindirmeden

Bu insanların yaralarını sarmadan,

Türk askeri Gazze'ye girsin mi!

Bursa ilimizde Filistin'e destek için toplanan bir kısım halk hilafet sloganları attı.

Bende isterdim ki cumhuriyetçi, milliyetçi insanlarda bir araya toplanıp yaşasın bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti sloganları atsın.

Çünkü, bu günkü bağımsızlığımızı, tüm dünya devletlerinin saygısını, 

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde herkes dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetmeksizin kanun önünde eşittir diyen Atatürk'ün bağımsız ve Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin anayasasına borçluyuz.

Bu yasalara sahip çıkmak, Cumhuriyeti korumak her türk gencinin her türk ferdinin görevidir.

Bu iş dua ile olsa müslümanlığın yayılma döneminde Peygamberimizin en büyük destekçisi, en büyük koruyucusu Bedir savaşı aslanı Hz. Hamza'yı, yüze yakın sahabe ve Uhud savaşını kaybetmezdik.

Bizim dinimiz akıl dini.

Savaş denen vahşetin tek bir aklı var. O da BARIŞ.

Türk devleti olarak savaşacaksak

Sadece sınırlarımızın güvenliği

Ve

Atatürk'ün dediği gibi sadece

Yurtta sulh cihanda sulh için savaşmalı.

İstikbal göklerdedir diyerek bu milleti sürekli bilim ve ilim ışığında ilerlemeyi emreden ölümsüz Atam.

Cumhuriyetin yüzüncü yılında

Türk milleti olarak emanetinin bekçisiyiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.