Seçil Yılmaz
Köşe Yazarı
Seçil Yılmaz
 

LAF-I GÜZAF BULANCAK

Sizler değerli okuyucularım… Bizler bu şehirin en küçüğünden en büyüğüne ulaşmaya çalışıyoruz. Bu haftaki yazımda eski Bulancak ve yeni Bulancağımızın farklarından farklılıklarından bahsedeceğim… Öncelikle eski Bulancak içinde oluşan samimiyet mutluluk sevgi dolu hiç bir şey bulamıyorum. İnsanların benliğini kaybettiğini görüyorum her geçen gün insanların selamlaşmayı merhabalaşmayı unuttuğu bir Bulancak olduk… Bizler dost samimiyeti dükkanların önünden geçerken “Kolay gelsin” “Bereketli günlerin olsun” demeyi unuttuk biz samimiyetimizi kaybettik… Ne zaman bu kadar duyarsız olduk eskiden canlılara gereken önemi verirken bu ara ise canlılara zarar veriliyor kedinin kuyruğunu kesmek, sokak hayvanlarının gözlerini oyup çıkarmak daha dün kuyruğu kesilmiş bir kedi için belediyeyi aradım ve bu işin peşini bırakmayacağım lütfen çocuklarınızı yetiştirirken çevreye ve sokak hayvanlarına duyarlı bir şekilde yetiştiriniz. Ağaç yaşken eğilir bazı şeyler aileden görülerek öğrenilir bu konuya sonra yine değineceğim ama böyle güzide güzel şehirde yaşıyoruz ama değerini hareketlerimizle kibrimizle yok ediyoruz.  
Ekleme Tarihi: 12 Eylül 2023 - Salı
Seçil Yılmaz

LAF-I GÜZAF BULANCAK

Sizler değerli okuyucularım…

Bizler bu şehirin en küçüğünden en büyüğüne ulaşmaya çalışıyoruz.

Bu haftaki yazımda eski Bulancak ve yeni Bulancağımızın farklarından farklılıklarından bahsedeceğim…

Öncelikle eski Bulancak içinde oluşan samimiyet mutluluk sevgi dolu hiç bir şey bulamıyorum. İnsanların benliğini kaybettiğini görüyorum her geçen gün insanların selamlaşmayı merhabalaşmayı unuttuğu bir Bulancak olduk… Bizler dost samimiyeti dükkanların önünden geçerken “Kolay gelsin” “Bereketli günlerin olsun” demeyi unuttuk biz samimiyetimizi kaybettik…

Ne zaman bu kadar duyarsız olduk eskiden canlılara gereken önemi verirken bu ara ise canlılara zarar veriliyor kedinin kuyruğunu kesmek, sokak hayvanlarının gözlerini oyup çıkarmak daha dün kuyruğu kesilmiş bir kedi için belediyeyi aradım ve bu işin peşini bırakmayacağım lütfen çocuklarınızı yetiştirirken çevreye ve sokak hayvanlarına duyarlı bir şekilde yetiştiriniz. Ağaç yaşken eğilir bazı şeyler aileden görülerek öğrenilir bu konuya sonra yine değineceğim ama böyle güzide güzel şehirde yaşıyoruz ama değerini hareketlerimizle kibrimizle yok ediyoruz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.