Yazar Akalın'dan imza günü

GÜNDEM 05.01.2024 - 15:54, Güncelleme: 09.01.2024 - 10:38 4920+ kez okundu.
 

Yazar Akalın'dan imza günü

Bulancaklı şair yazar Yaşar Akalın, kitapları için düzenlenen imza gününe katıldı.
Uzun yıllardır İstanbul’da ikamet eden ve çok sayıda edebi esere imza atan Yaşar Akalın, son şiir kitabı ve daha önce yayınlanan kitaplarının imza gününe katılarak sevenleri, arkadaşları ve okurları ile bir araya geldi. Bulancak Özen Kitabevi’nde bugün (5 Ocak Cuma) saat 14.00-17.00 arasındaki imza gününde katılanlar ile sohbet eden yazar Akalın, “Bulancak’ta ilk kez kitaplarım için imza günü düzenledik. Okuldan arkadaşlarım, çocukluk arkadaşlarım, üniversite ve mahalleden arkadaşlarım geldiği içinde çok mutlu oldum. Kaç sene sonra imza gününde bir arada olduk. Kitaptan çok onlarla beraber olduğum içinde mutlu oldum. Gelenlere çok teşekkür ederim. İmza günü içinde bu etkinliği düzenleyen Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara ve personeline de teşekkür ederim” dedi.  
Bulancaklı şair yazar Yaşar Akalın, kitapları için düzenlenen imza gününe katıldı.

Uzun yıllardır İstanbul’da ikamet eden ve çok sayıda edebi esere imza atan Yaşar Akalın, son şiir kitabı ve daha önce yayınlanan kitaplarının imza gününe katılarak sevenleri, arkadaşları ve okurları ile bir araya geldi.

Bulancak Özen Kitabevi’nde bugün (5 Ocak Cuma) saat 14.00-17.00 arasındaki imza gününde katılanlar ile sohbet eden yazar Akalın, “Bulancak’ta ilk kez kitaplarım için imza günü düzenledik. Okuldan arkadaşlarım, çocukluk arkadaşlarım, üniversite ve mahalleden arkadaşlarım geldiği içinde çok mutlu oldum. Kaç sene sonra imza gününde bir arada olduk. Kitaptan çok onlarla beraber olduğum içinde mutlu oldum. Gelenlere çok teşekkür ederim. İmza günü içinde bu etkinliği düzenleyen Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara ve personeline de teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.