Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 367 kez görütülendi.
 

'Yıldız Haber Seçimin Nabzı' başladı

Programın ilk konuğu ise 27. Dönem Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın oldu. Moderatör Yıldız, “14 Mayıs 2023 seçimlerine kadar gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarda Giresun siyasetine yön veren ve Giresun siyasetine yön verecek isimleri bu programda ağırlayarak sorularımıza cevap bulmaya çalışacağız” dedi.  
Ekleme Tarihi: 09.05.2023 - 14:02

'Yıldız Haber Seçimin Nabzı' başladı

2006 yılında yayın hayatına başlayan Yıldız Haber Gazetesi, dijital mecrada da yerini aldı. Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın moderatörlüğünü yaptığı ve Çarşamba akşamı ilk defa izleyenlerinin karşısına çıkan Yıldız Haber Medya, ‘YI

Programın ilk konuğu ise 27. Dönem Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın oldu.

Moderatör Yıldız, “14 Mayıs 2023 seçimlerine kadar gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarda Giresun siyasetine yön veren ve Giresun siyasetine yön verecek isimleri bu programda ağırlayarak sorularımıza cevap bulmaya çalışacağız” dedi.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.