Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 7479 kez görütülendi.
 

METREKARE BAŞINA 72.5 KG YAĞMUR DÜŞTÜ

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Belediyesi ekiplerinin sürekli teyakkuzda olduğunu belirterek acil durumlarda vatandaşların 4442844/153 nolu telefondan irtibata geçebileceklerini söyledi. Başkan Yakar açıklamasında, "İlçemiz geneline dün geceden itibaren 72.5 kg/m2 yağmur düştü. Aşırı yağışlar sonucunda dere yataklarında su seviyesinin artması ve oluşan baskınlara 35 araç ve 150 personelle anında müdahale ettik. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekiplerimiz çalışmalarına 24 saat aralıksız devam ediyor. Rabbim ülkemizi ve milletimizi daha büyük afetlerden korusun" dedi.
Ekleme Tarihi: 10.07.2023 - 21:05

METREKARE BAŞINA 72.5 KG YAĞMUR DÜŞTÜ

Bulancak'a Pazar gecesinden itibaren metrekareye 72.5 kilogram yağmur düştü.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Belediyesi ekiplerinin sürekli teyakkuzda olduğunu belirterek acil durumlarda vatandaşların 4442844/153 nolu telefondan irtibata geçebileceklerini söyledi.

Başkan Yakar açıklamasında, "İlçemiz geneline dün geceden itibaren 72.5 kg/m2 yağmur düştü. Aşırı yağışlar sonucunda dere yataklarında su seviyesinin artması ve oluşan baskınlara 35 araç ve 150 personelle anında müdahale ettik. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekiplerimiz çalışmalarına 24 saat aralıksız devam ediyor. Rabbim ülkemizi ve milletimizi daha büyük afetlerden korusun" dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.