Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2059 kez görütülendi.
 

Yeni binada son kata gelindi

Sokağa çıkma kısıtlamalarında inşaatın çalışmalarında hiçbir aksama olmadan çalışmalar yapılırken, bu hafta içinde 5’inci katın direklerinin betonu dökülerek binanın çatısının kapatılma işlemi yapılacak. Kaba inşaatın bitmesi ile yaz sonrası Eylül ya da Ekim aylarında yeni binaya geçerek, Bulancak halkına yeni hizmet binasında hizmet vermesi beklenen yeni binanın ince işlerinin de en kısa zamanda yapılacağı öğrenildi. Öte yandan yeni binada çalışmalar sürerken, mevcut belediye binasının yıkımı öncesi 19-20 Mart’ta belediye birimlerinin geçici olarak eski vergi dairesinin olduğu binaya taşınacağı belirtildi.
Ekleme Tarihi: 11.03.2021 - 16:32

Yeni binada son kata gelindi

Yeni belediye hizmet binasında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bulancak Belediyesinin yeni hizmet binası olacak olan binada artık son katın direkleri de dikilmeye başlandı.

Sokağa çıkma kısıtlamalarında inşaatın çalışmalarında hiçbir aksama olmadan çalışmalar yapılırken, bu hafta içinde 5’inci katın direklerinin betonu dökülerek binanın çatısının kapatılma işlemi yapılacak. Kaba inşaatın bitmesi ile yaz sonrası Eylül ya da Ekim aylarında yeni binaya geçerek, Bulancak halkına yeni hizmet binasında hizmet vermesi beklenen yeni binanın ince işlerinin de en kısa zamanda yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan yeni binada çalışmalar sürerken, mevcut belediye binasının yıkımı öncesi 19-20 Mart’ta belediye birimlerinin geçici olarak eski vergi dairesinin olduğu binaya taşınacağı belirtildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.