Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2335 kez görütülendi.
 

Vatandaş dert yandı, belediye özür diledi

Gazetemize konu hakkında şikayette bulunan vatandaşlar yetkililerin soruna duyarsız kalmasına tepki gösterdiler. Birçok vatandaş içme suyu için ödediği paranın karşılığını alamadıklarını ifade edilirken, parasını ödedikleri suyun bulanık akmasından dolayı şikayetlerini dile getirdiler. Konu hakkında Bulancak Belediyesinden de bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle, ilçemize içme suyu sağlayan Pazarsuyu deresindeki su debisinin düşmesi ve buna bağlı olarak su kuyularında yaşanan seviye düşüşü, içme sularındaki demir/mangan oranının aşırı artış göstermesine ve evlerimize gelen sularda renk değişikliğine, tortul kirliliğe sebep olmaktadır. Elimizde olmayan sebeplerle oluşan bu olumsuzluk nedeniyle vatandaşlarımızdan özür dilerken, sorunun çözümü için gayretkeş bir çaba içinde olduğumuzda bilinmelidir” denildi. Öte yandan bu süreçte, sorun giderilene kadar vatandaşların mağduriyetinin bir nebze giderebilmesi adına tahakkuk ettirilen su faturalarından aylık 3 ton su bedeli alınmayacağı kaydedildi.
Ekleme Tarihi: 27.01.2021 - 15:21

Vatandaş dert yandı, belediye özür diledi

Bulancak şehir genelinde vatandaşlar tarafından kullanılan içme suyunun görüntüsü insanları canından bezdirdi.

Gazetemize konu hakkında şikayette bulunan vatandaşlar yetkililerin soruna duyarsız kalmasına tepki gösterdiler.
Birçok vatandaş içme suyu için ödediği paranın karşılığını alamadıklarını ifade edilirken, parasını ödedikleri suyun bulanık akmasından dolayı şikayetlerini dile getirdiler.
Konu hakkında Bulancak Belediyesinden de bir açıklama geldi.
Yapılan açıklamada, “Son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle, ilçemize içme suyu sağlayan Pazarsuyu deresindeki su debisinin düşmesi ve buna bağlı olarak su kuyularında yaşanan seviye düşüşü, içme sularındaki demir/mangan oranının aşırı artış göstermesine ve evlerimize gelen sularda renk değişikliğine, tortul kirliliğe sebep olmaktadır. Elimizde olmayan sebeplerle oluşan bu olumsuzluk nedeniyle vatandaşlarımızdan özür dilerken, sorunun çözümü için gayretkeş bir çaba içinde olduğumuzda bilinmelidir” denildi.
Öte yandan bu süreçte, sorun giderilene kadar vatandaşların mağduriyetinin bir nebze giderebilmesi adına tahakkuk ettirilen su faturalarından aylık 3 ton su bedeli alınmayacağı kaydedildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.