Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2059 kez görütülendi.
 

Vatandaş 17 günlük kapanma öncesi çare arıyor

Tam kapanma açıklamasının ardından bu süreçte yapacakları ödemeleri merak eden vatandaşlar İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede kapanmanın sadece özel sektöre olduğunu anlayınca başının çaresine bakmak için Kaymakamlık Seyahat İzin Kuruluna akın ettiler. Bulancaklı birçok vatandaş, Çarşamba günü sabah saatlerinde Bulancak Kaymakamlığı önüne gelerek, 17 gün sürecek olan tam kapanma öncesi çare aramaya devam ediyorlar.
Ekleme Tarihi: 28.04.2021 - 15:04

Vatandaş 17 günlük kapanma öncesi çare arıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Nisan ve 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak tam kapanma açıklamasının ardından bankaların ve kamu kurumlarının açık olacağını öğrenen vatandaşlar izin alarak çalışmak için çare arıyorlar.

Tam kapanma açıklamasının ardından bu süreçte yapacakları ödemeleri merak eden vatandaşlar İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede kapanmanın sadece özel sektöre olduğunu anlayınca başının çaresine bakmak için Kaymakamlık Seyahat İzin Kuruluna akın ettiler.

Bulancaklı birçok vatandaş, Çarşamba günü sabah saatlerinde Bulancak Kaymakamlığı önüne gelerek, 17 gün sürecek olan tam kapanma öncesi çare aramaya devam ediyorlar.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.