Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2264 kez görütülendi.
 

Traore’nin evine hırsız girdi

Traore yaptığı açıklamada, dün sabah saat 07.00 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişilerin evine hırsızlık yapmak amacıyla girdiğini belirterek, çantasında bulunan 1500 Euro ile birlikte eşine ve teyzesine ait altın mücevher, ehliyet, banka kartlarıyla, çocuklarının 2 adet tablet bilgisayarının yanı sıra, pasaport ve kimliklerinin de çalındığını söyledi Pasaport ve ehliyetin kendileri için çok önemli olduğunu aktaran Traore, bunları bulanın mutlaka kendisiyle iletişime geçmesini sözlerine ekledi. Öte yandan hırsızlık olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ekleme Tarihi: 06.04.2021 - 15:58

Traore’nin evine hırsız girdi

Giresunspor’un yıldız futbolcularından Traore’nin İstanbul Florya’da bulunan evine hırsız girmesi üzüntü yarattı.

Traore yaptığı açıklamada, dün sabah saat 07.00 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişilerin evine hırsızlık yapmak amacıyla girdiğini belirterek, çantasında bulunan 1500 Euro ile birlikte eşine ve teyzesine ait altın mücevher, ehliyet, banka kartlarıyla, çocuklarının 2 adet tablet bilgisayarının yanı sıra, pasaport ve kimliklerinin de çalındığını söyledi

Pasaport ve ehliyetin kendileri için çok önemli olduğunu aktaran Traore, bunları bulanın mutlaka kendisiyle iletişime geçmesini sözlerine ekledi.

Öte yandan hırsızlık olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.