Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 792 kez görütülendi.
 

Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı

Alınan bilgiye göre Bulancak istikametinden Giresun istikametine gitmekte olan bir otomobilde sürücü C.Ö.'nün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası bariyerlere çarparak kaza yaptığı öğrenildi. Kazada ağır yaralanan sürücünün olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından hastanede tedavi altına alındığı ve  durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay anı ise güvenlik kamerlarına yansıdı.
Ekleme Tarihi: 04.11.2021 - 11:41

Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı

Giresun'un Bulancak ilçesi Karadeniz sahil yolunda dün gece meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre Bulancak istikametinden Giresun istikametine gitmekte olan bir otomobilde sürücü C.Ö.'nün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası bariyerlere çarparak kaza yaptığı öğrenildi.

Kazada ağır yaralanan sürücünün olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından hastanede tedavi altına alındığı ve  durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay anı ise güvenlik kamerlarına yansıdı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.