Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 4210 kez görütülendi.
 

Teknofest Jüri Özel Sunum ödülü BATEM’in

Robotik yarışmalar kategorisinde katılımcı olan Model S2 ve Model S2 robot takımlarımız sunumlarını halka açık ve jüri üyeleri önünde gerçekleştirdiler. Bulancak ve Giresun’u başarıyla temsil ederek göğsümüzü kabartan öğrencilerimiz Ertuğrul Çetin,  Batuhan Bal, Onur Şardağ,  Fahrettin Yiğit Akçay ve danışman öğretmenleri Erkan Kaşık’ın sunumu beğeni toplayarak ‘Teknofest 2022 Karadeniz Jüri Özel Sunum Ödülü’ne layık görüldü. Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, “Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Erkan KAŞIK hocamızı tebrik ediyor tekraren yaşattıkları Teknofest başarısı için kendileri ile gurur duyuyoruz. Okulumuz, ilçemiz ve ilimiz adına hayırlı olsun. İlgi ve desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ünal Koç'a, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul Tosunoğlu ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel Bulut'a ve Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar'a şükranlarımı sunar çalışmalarımızı destekleyen idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, kurum, kuruluş, STK, meslektaş, öğrenci, hemşehri ve dostlarımıza, haber ve duyurularımızı yayınlayan basınımıza BATEM ailesi adına teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.
Ekleme Tarihi: 05.09.2022 - 15:03

Teknofest Jüri Özel Sunum ödülü BATEM’in

14. Uluslararası MEB Robot Yarışmalarında ‘Çizgi izleyen ileri seviye ve Mini sumo kategorilerinde 2 tane 2.lik’ elde eden Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi robot takımları Teknofest 2022 finallerinde Samsun’a sunum yapmak üzere davet edildiler.

Robotik yarışmalar kategorisinde katılımcı olan Model S2 ve Model S2 robot takımlarımız sunumlarını halka açık ve jüri üyeleri önünde gerçekleştirdiler.

Bulancak ve Giresun’u başarıyla temsil ederek göğsümüzü kabartan öğrencilerimiz Ertuğrul Çetin,  Batuhan Bal, Onur Şardağ,  Fahrettin Yiğit Akçay ve danışman öğretmenleri Erkan Kaşık’ın sunumu beğeni toplayarak ‘Teknofest 2022 Karadeniz Jüri Özel Sunum Ödülü’ne layık görüldü.

Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, “Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Erkan KAŞIK hocamızı tebrik ediyor tekraren yaşattıkları Teknofest başarısı için kendileri ile gurur duyuyoruz.

Okulumuz, ilçemiz ve ilimiz adına hayırlı olsun. İlgi ve desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ünal Koç'a, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul Tosunoğlu ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel Bulut'a ve Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar'a şükranlarımı sunar çalışmalarımızı destekleyen idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, kurum, kuruluş, STK, meslektaş, öğrenci, hemşehri ve dostlarımıza, haber ve duyurularımızı yayınlayan basınımıza BATEM ailesi adına teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.