Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 778 kez görütülendi.
 

Taş dubaya takılan yaşlı adamın kafası yarıldı

Bulancak Mahallesinde kaldırım kenarına yapılan park önleyici taş dubaya takılan 85 yaşındaki yaşlı adam düşerek kafasını saksıya çarptı. Çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam olay yerine gelen 112 Acil sağlık hizmetleri tarafından Bulancak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalede yaşlı adamın kafasında açılma olduğu belirtildi. Olaya şahit olan vatandaşlar ve çevre esnafı “Bu kaçıncı birileri ölünce mi önlem alınacak? Kolu Bacağı kırılanlar oldu. Defalarca şikâyette bulunduk herhangi bir önlem alınmadı” Yetkililerin bir an önce ölümlü kaza yaşanmadan önlem alması gerektiğini söylediler.  
Ekleme Tarihi: 24.09.2022 - 19:47

Taş dubaya takılan yaşlı adamın kafası yarıldı

Bulancak’ta kaldırımlara yapılan park önleyici taş dubalar can yakmaya devam ediyor.

Bulancak Mahallesinde kaldırım kenarına yapılan park önleyici taş dubaya takılan 85 yaşındaki yaşlı adam düşerek kafasını saksıya çarptı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam olay yerine gelen 112 Acil sağlık hizmetleri tarafından Bulancak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalede yaşlı adamın kafasında açılma olduğu belirtildi.

Olaya şahit olan vatandaşlar ve çevre esnafı “Bu kaçıncı birileri ölünce mi önlem alınacak? Kolu Bacağı kırılanlar oldu. Defalarca şikâyette bulunduk herhangi bir önlem alınmadı” Yetkililerin bir an önce ölümlü kaza yaşanmadan önlem alması gerektiğini söylediler.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.