Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 7475 kez görütülendi.
 

‘Rekortmen dede’ gücünü antrenörlüğünü de yapan eşinden alıyor

Rekortmen dede olarak tanınan 74 yaşındaki milli koşucu Ali Demirhan, antrenörlüğünü de yapan eşi Gülizar'ın desteğiyle başarıdan başarıya koşuyor. Emekli astsubay Demirhan, atletizme 1965'te girdiği askeri lisede 3 bin metre koşusunda kazandığı birincilikle başladı. Askerlik hayatı boyunca Türk Silahlı Kuvvetlerinin spor kulübü Karagücü'nde koşan ve madalyalar kazanan Demirhan, emekliliğinden sonra da atletizmden kopmadı.
Ekleme Tarihi: 08.01.2022 - 10:35

‘Rekortmen dede’ gücünü antrenörlüğünü de yapan eşinden alıyor

Bulancaklı hemşehrimiz ile evli olan emekli Astsubay Ali Demirhan, yaz boyunca Bulancak ilçe stadyumunda çalışarak formunu korumaya çalışmıştı. Demirhan Bulancak’ta çalışmalarını tamamladıktan sonra şimdide Konya’da, parkurlarda "Dede" lakabıyla çalışıyor

Rekortmen dede olarak tanınan 74 yaşındaki milli koşucu Ali Demirhan, antrenörlüğünü de yapan eşi Gülizar'ın desteğiyle başarıdan başarıya koşuyor.
Emekli astsubay Demirhan, atletizme 1965'te girdiği askeri lisede 3 bin metre koşusunda kazandığı birincilikle başladı. Askerlik hayatı boyunca Türk Silahlı Kuvvetlerinin spor kulübü Karagücü'nde koşan ve madalyalar kazanan Demirhan, emekliliğinden sonra da atletizmden kopmadı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.