Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 345445344353 kez görütülendi.
 

Rehber Motors büyülüyor

Kısa süre önce faaliyetine başlayan Rehber Motors, 1200 metrekare kapalı alanı, 300 metrekare açık alanı ile araç alım satımı yapan müşterilerin ilgi odağı oluyor. Son model araçların alım satımını yapan Rehber Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rehber Uzunalioğlu, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a konuştu. Uzun zamandan bu yana araçlara özelliklede klasik ve arazi araçlarına olan ilgisi ile tanınan Rehber Uzunalioğlu, bünyelerinde açtıkları Rehber Motors ile müşterilerini araç sahibi yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gazetemize konuşan Uzunalioğlu, "Bünyemizde özellikle son model sıfır kilometre temiz ikinci el hatasız boyasız araçlar yer alıyor. Rehber Grup güvencesinde ki araçlarımızı alan müşterilerimiz istek ve temennileri ile özel araçları özel insanlara kavuşturuyoruz. İlerleyen zamanlarda klasik araçları da bünyemize katarak klasik araç sevdalısı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şuanda bünyemizde bulunan araçlarımız tamamen düşük kilometre, temiz ve hatasız tabir edilen araçlardır. Geniş ve ferah showroomumuzda bütün araba sevdalılarını görmek bizlere ayrıca güç veriyor" dedi. Rehber Grup aynı zamanda Kuyumculuk, İnşaat, Optik, Cafe-Pastane ve Akaryakıt sektöründe de müşterilerine en kaliteli, en iyi ürünleri uygun fiyat ve ödeme koşulları ile müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor.
Ekleme Tarihi: 19.08.2021 - 16:57

Rehber Motors büyülüyor

Bölgemizde faaliyet gösteren Rehber Grup bünyesinde açılan Rehber Motors, hem bölge halkının hemde ülkemizin diğer illerinden gelen insanlara hizmet veriyor.

Kısa süre önce faaliyetine başlayan Rehber Motors, 1200 metrekare kapalı alanı, 300 metrekare açık alanı ile araç alım satımı yapan müşterilerin ilgi odağı oluyor. Son model araçların alım satımını yapan Rehber Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rehber Uzunalioğlu, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a konuştu. Uzun zamandan bu yana araçlara özelliklede klasik ve arazi araçlarına olan ilgisi ile tanınan Rehber Uzunalioğlu, bünyelerinde açtıkları Rehber Motors ile müşterilerini araç sahibi yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Gazetemize konuşan Uzunalioğlu, "Bünyemizde özellikle son model sıfır kilometre temiz ikinci el hatasız boyasız araçlar yer alıyor. Rehber Grup güvencesinde ki araçlarımızı alan müşterilerimiz istek ve temennileri ile özel araçları özel insanlara kavuşturuyoruz. İlerleyen zamanlarda klasik araçları da bünyemize katarak klasik araç sevdalısı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şuanda bünyemizde bulunan araçlarımız tamamen düşük kilometre, temiz ve hatasız tabir edilen araçlardır. Geniş ve ferah showroomumuzda bütün araba sevdalılarını görmek bizlere ayrıca güç veriyor" dedi.

Rehber Grup aynı zamanda Kuyumculuk, İnşaat, Optik, Cafe-Pastane ve Akaryakıt sektöründe de müşterilerine en kaliteli, en iyi ürünleri uygun fiyat ve ödeme koşulları ile müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.