Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 890 kez görütülendi.
 

Profesyonel çalgıcılara taş çıkartıyorlar

Çaldıkları klarnet ve davulla görenleri kendilerine hayran bırakan Emir ve Şanver, Yıldız Haber'e konuşarak amatörce yaptıkları bu işi daha da geliştirmek istediklerini söylediler. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Emir Çulfaz, 3 - 4 yıldır davul çaldığını belirterek, "Gittiğim düğünlerde davul çalmak çok hoşuma gitti. Babama kendime küçük bir davul aldırdım ve amatör olarak davul çalmaya başladım" dedi. Giresun Güzel Sanatlar Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Şanver Zehir ise ailesinden gelen bir gelenek olan klarneti çok severek üflediğini belirterek, "Ailemizde hem dedem hem de ağabeyim klarnet çalıyor. Bende küçük yaşlarda onlardan aldığım bu sevgi ile klarnet çalmaya başladım" diye konuştu. Okuldan kalan boş zamanlarında mahallede bir araya gelen iki arkadaş davul ve klarnet çalarak bazen arkadaşlarını bazen de büyüklerini müzik tutkularına ortak ediyorlar.
Ekleme Tarihi: 25.12.2021 - 15:34

Profesyonel çalgıcılara taş çıkartıyorlar

Giresun'un Bulancak İlçesinde amatör olarak klarnet ve davul çalan 12 yaşındaki Emir Çulfaz ve 15 yaşındaki Şanver Zehir, profesyonel çalgıcılara taş çıkartıyor.

Çaldıkları klarnet ve davulla görenleri kendilerine hayran bırakan Emir ve Şanver, Yıldız Haber'e konuşarak amatörce yaptıkları bu işi daha da geliştirmek istediklerini söylediler.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Emir Çulfaz, 3 - 4 yıldır davul çaldığını belirterek, "Gittiğim düğünlerde davul çalmak çok hoşuma gitti. Babama kendime küçük bir davul aldırdım ve amatör olarak davul çalmaya başladım" dedi.
Giresun Güzel Sanatlar Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Şanver Zehir ise ailesinden gelen bir gelenek olan klarneti çok severek üflediğini belirterek, "Ailemizde hem dedem hem de ağabeyim klarnet çalıyor. Bende küçük yaşlarda onlardan aldığım bu sevgi ile klarnet çalmaya başladım" diye konuştu.
Okuldan kalan boş zamanlarında mahallede bir araya gelen iki arkadaş davul ve klarnet çalarak bazen arkadaşlarını bazen de büyüklerini müzik tutkularına ortak ediyorlar.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.