Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

PAZAR ESNAFI MÜŞTERİ KAYBETTİ

17 günlük kapanma süresince kapanan ve işleri aksayan Salı pazarı esnafı beklediği işi yapamadı. Salgın süresince zaten sıkıntıda olan pazar esnafı bu sürede tezgah açamayınca büyük bir ekonomik zarar gördü. Bu hafta açtıkları Salı pazarında eski müşterilerini arayan esnaflar mağdur olduklarını ifade ederek, “Zaten bir yıldır doğru dürüst iş yapamıyorduk. Salgın en çok bizim gibi pazarlarda tezgah açan ve evine ekmek götürmek isteyen pazarcı esnafını etkiledi. Ramazan Bayramı’nda Pazar olur diye beklerken tam kapanma ile büyük bir gelir kaybına uğradık. Açıklanan ekonomik destek paketinde ifade edilen rakamlar bizleri çok da mutlu etmedi. 17 günde Bulancak’ta 4 pazar yapıyorduk. Bu da önemli bir maliyetimizi karşılıyor ve zarar etmiyorduk. Bugün tezgah açtık ancak bu saate kadar beklediğimiz işi yapamadık. Mağduriyetimiz çok sahip çıkan da hemen hemen yok” diyerek tepkilerini ortaya koydular.
Ekleme Tarihi: 18.05.2021 - 18:33

PAZAR ESNAFI MÜŞTERİ KAYBETTİ

Koronavirüs salgını sebebiyle 29 Nisan Perşembe akşamından 17 Mayıs Pazartesi sabahına kadar uygulanan tam kapanma süresince Bulancak’ta açılmayan Salı Pazarı 18 Mayıs Salı günü açıldı ancak esnafın beklentileri boşa çıktı.

17 günlük kapanma süresince kapanan ve işleri aksayan Salı pazarı esnafı beklediği işi yapamadı. Salgın süresince zaten sıkıntıda olan pazar esnafı bu sürede tezgah açamayınca büyük bir ekonomik zarar gördü.

Bu hafta açtıkları Salı pazarında eski müşterilerini arayan esnaflar mağdur olduklarını ifade ederek, “Zaten bir yıldır doğru dürüst iş yapamıyorduk. Salgın en çok bizim gibi pazarlarda tezgah açan ve evine ekmek götürmek isteyen pazarcı esnafını etkiledi. Ramazan Bayramı’nda Pazar olur diye beklerken tam kapanma ile büyük bir gelir kaybına uğradık. Açıklanan ekonomik destek paketinde ifade edilen rakamlar bizleri çok da mutlu etmedi. 17 günde Bulancak’ta 4 pazar yapıyorduk. Bu da önemli bir maliyetimizi karşılıyor ve zarar etmiyorduk. Bugün tezgah açtık ancak bu saate kadar beklediğimiz işi yapamadık. Mağduriyetimiz çok sahip çıkan da hemen hemen yok” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.