Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 784 kez görütülendi.
 

ÖZTÜRK FINDIK ENERJİSİNİ GÜNEŞTEN SAĞLIYOR

Bakanlığın Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı "14. Etap Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları ile Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi" çalışmaları kapsamında hayata geçirilen proje ile Bulancak'ta bir, Tirebolu ilçesinde iki firmanın çatısına güneş panelleri kuruldu. Bulancak'taki firmanın sahibi Cüneyt Öztürk dünyanın yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneldiğini, firma olarak buna uyum sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Ekleme Tarihi: 04.02.2023 - 13:20

ÖZTÜRK FINDIK ENERJİSİNİ GÜNEŞTEN SAĞLIYOR

Tarım ve Orman Bakanlığınca verilen yüzde 50 hibe desteğiyle çatısına güneş paneli kurulan Öztürk fındık işleme tesisinin elektrik maliyeti düştü.

Bakanlığın Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı "14. Etap Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları ile Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi" çalışmaları kapsamında hayata geçirilen proje ile Bulancak'ta bir, Tirebolu ilçesinde iki firmanın çatısına güneş panelleri kuruldu.

Bulancak'taki firmanın sahibi Cüneyt Öztürk dünyanın yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneldiğini, firma olarak buna uyum sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.