Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2479 kez görütülendi.
 

Orta Camiye yakışır görüntü!

Bulancak Belediyesi tarafından yapımına başlanılan taş döşeme işlemi, camii bahçesinde ki parkelerin harap olması sonrası planlanmıştı. Orta Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin girişimleri ile başlatılan çevre düzenlemesi kapsamında musalla taşı ve çevresi de düzenlenerek camiye yakışır bir görüntüye kavuşacak. Orta Cami İmam Hatibi Aydın Kılıç’da yapılan çalışmaları takip ederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Ekleme Tarihi: 04.03.2021 - 16:01

Orta Camiye yakışır görüntü!

Bulancak Orta Camii bahçesinde Şubat ayında başlatılan begonit küp taş döşeme çalışmalarında sona gelindi.

Bulancak Belediyesi tarafından yapımına başlanılan taş döşeme işlemi, camii bahçesinde ki parkelerin harap olması sonrası planlanmıştı.

Orta Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin girişimleri ile başlatılan çevre düzenlemesi kapsamında musalla taşı ve çevresi de düzenlenerek camiye yakışır bir görüntüye kavuşacak.

Orta Cami İmam Hatibi Aydın Kılıç’da yapılan çalışmaları takip ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.