Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 200 kez görütülendi.
 

Okullar açıldı, dersler başladı

2021-2022 eğitim öğretim dönemi 6 Eylül 2021 günü çalan ders zili ile başladı. Bulancak’ta ilçe geneli ve beldeler dahil olmak üzere 41 okulda 11.300 civarında öğrenci ve 950 öğretmen ile eğitim öğretim dönemi yapılan törenler ile başladı. Öğrencilerin büyük bir katılım gösterdiği okul açılışlarında velilerde çocuklarını yalnız bırakmadı. İlk gün derslere sevinçle giren öğrencileri teneffüslerde ve öğle paydosunda veliler, özellikle ilkokul ve ortaokullarda saatlerce bekledi. Salgın tedbirleri ile eğitim ve öğretime başlayan okullarda ilk ders zili ile sınıflara giren öğrenciler de mutluluk gözleniyordu. Yaklaşık 15 aydır okuldan uzak kalan öğrenciler, öğretmenler ve idareciler okulların açılışı ile okullarına ve sınıflarına kavuşmuş oldu. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut da, 2021-2022 eğitim dönemi için yaptığı açıklamada, “COVID-19 virüsü salgını hususunda, önce sağlık ve hijyen düsturuyla tedbirlerimizi alarak okul-kurumlarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazırlamanın gayreti ve mücadelesi içindeyiz. Bu süreçte emek veren, fedakârlıkta bulunan idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, tüm personelimize teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimizi gayretleri için tebrik ediyor, kıymetli velilerimize de çocuklarına olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz akademik başarının yanı sıra tasarım beceri atölyeleri, robotik kodlama çalışmaları, il-ilçe-ülke çapında projeleri, TÜBİTAK projeleri, sosyal-sportif faaliyetlerle birlikte, MEB 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda "sadece başarıyı değil insanı önceleyen ve önemseyen" çalışmalarımıza devam edecek, eğitim camiası olarak ilçemizi hep bir adım ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Bizler eğitim camiasının mensupları olarak okullarımızın açılmasının ve öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün bu duygu ve düşüncelerle önce sağlık diyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitimin tüm paydaşlarına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ekleme Tarihi: 06.09.2021 - 17:36

Okullar açıldı, dersler başladı

2021-2022 eğitim öğretim dönemi 6 Eylül 2021 günü çalan ders zili ile başladı. Bulancak’ta ilçe geneli ve beldeler dahil olmak üzere 41 okulda 11.300 civarında öğrenci ve 950 öğretmen ile eğitim öğretim dönemi yapılan törenler ile başladı. Öğrencilerin büyük bir katılım gösterdiği okul açılışlarında velilerde çocuklarını yalnız bırakmadı. İlk gün derslere sevinçle giren öğrencileri teneffüslerde ve öğle paydosunda veliler, özellikle ilkokul ve ortaokullarda saatlerce bekledi. Salgın tedbirleri ile eğitim ve öğretime başlayan okullarda ilk ders zili ile sınıflara giren öğrenciler de mutluluk gözleniyordu. Yaklaşık 15 aydır okuldan uzak kalan öğrenciler, öğretmenler ve idareciler okulların açılışı ile okullarına ve sınıflarına kavuşmuş oldu. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut da, 2021-2022 eğitim dönemi için yaptığı açıklamada, “COVID-19 virüsü salgını hususunda, önce sağlık ve hijyen düsturuyla tedbirlerimizi alarak okul-kurumlarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazırlamanın gayreti ve mücadelesi içindeyiz. Bu süreçte emek veren, fedakârlıkta bulunan idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, tüm personelimize teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimizi gayretleri için tebrik ediyor, kıymetli velilerimize de çocuklarına olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

İlçemiz akademik başarının yanı sıra tasarım beceri atölyeleri, robotik kodlama çalışmaları, il-ilçe-ülke çapında projeleri, TÜBİTAK projeleri, sosyal-sportif faaliyetlerle birlikte, MEB 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda "sadece başarıyı değil insanı önceleyen ve önemseyen" çalışmalarımıza devam edecek, eğitim camiası olarak ilçemizi hep bir adım ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız.

Bizler eğitim camiasının mensupları olarak okullarımızın açılmasının ve öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün bu duygu ve düşüncelerle önce sağlık diyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitimin tüm paydaşlarına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.