Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 857 kez görütülendi.
 

Minik Eylül hayrına Bangladeş’te su kuyusu açıldı

Piraziz Esentepe Köyünden Neşe ve Yener Şahin, Bangladeş Şerpur’da açtırdığı su kuyusu ile Kızları Eylül’ün adını yaşatarak, suya muhtaç insanlara hayır yaptılar. Ümmeti İnfak Derneği tarafından açılan 58. Su kuyusu merhume Eylül Şahin adına Bangladeş Şerpur’da yapılan dualarla açıldı. Dernek tarafından yapılan açıklamada ‘Derneğimiz tarafından merhume Eylül Şahin adına su kuyumuzu buradaki bir camide açtırdık. Elhamdülillah bu kuyumuzu açmada yardımcı olan ve bütün bağışçılarımızdan Allah razı olsun, Allah bunun karşılığını onlara ve onların ailesine hem bu dünyada hem ahirette nasip etsin inşallah’ denildi. Açılış sonrası su ile buluşan çocukların mutluluğu minik Eylül’ün acılı ailesinin biraz olsun yüreğini ferahlattı.    
Ekleme Tarihi: 28.09.2021 - 14:08

Minik Eylül hayrına Bangladeş’te su kuyusu açıldı

Trabzon KTÜ hastanesinde tedavi görürken 13 Eylül’de yaşamını yitiren Eylül Şahin için ailesi Bangladeş'te su kuyusu açtırdı.

Piraziz Esentepe Köyünden Neşe ve Yener Şahin, Bangladeş Şerpur’da açtırdığı su kuyusu ile Kızları Eylül’ün adını yaşatarak, suya muhtaç insanlara hayır yaptılar.

Ümmeti İnfak Derneği tarafından açılan 58. Su kuyusu merhume Eylül Şahin adına Bangladeş Şerpur’da yapılan dualarla açıldı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada ‘Derneğimiz tarafından merhume Eylül Şahin adına su kuyumuzu buradaki bir camide açtırdık. Elhamdülillah bu kuyumuzu açmada yardımcı olan ve bütün bağışçılarımızdan Allah razı olsun, Allah bunun karşılığını onlara ve onların ailesine hem bu dünyada hem ahirette nasip etsin inşallah’ denildi.

Açılış sonrası su ile buluşan çocukların mutluluğu minik Eylül’ün acılı ailesinin biraz olsun yüreğini ferahlattı.

 

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.