Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 876 kez görütülendi.
 

‘Kimse bizden büyük olamaz’

Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında, kulübü devraldıklarından bu yana yüklü borç miktarlarına çözüm ürettiklerini ancak yeni borçların gelmeye devam ettiğini söyledi. Borçların önlerinde büyük bir engel olduğunu vurgulayan Karaahmet, "Bugün kimi öğreniyorum? Del Valle, yaklaşık 150 bin avro daha borç gelmiş. Sürekli eski borç gelmeye devam etmesi de son derece üzüntü verici. Bunun dışına daha kimler gelecek?" dedi.
Ekleme Tarihi: 15.12.2021 - 17:17

‘Kimse bizden büyük olamaz’

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'da, kulüp başkanı Hakan Karaahmet, ligin 17. haftasında 17 Aralık Cuma günü oynayacakları Altay maçında taraftarlardan tüm stadyumu doldurmalarını istedi.

Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında, kulübü devraldıklarından bu yana yüklü borç miktarlarına çözüm ürettiklerini ancak yeni borçların gelmeye devam ettiğini söyledi.

Borçların önlerinde büyük bir engel olduğunu vurgulayan Karaahmet, "Bugün kimi öğreniyorum? Del Valle, yaklaşık 150 bin avro daha borç gelmiş. Sürekli eski borç gelmeye devam etmesi de son derece üzüntü verici. Bunun dışına daha kimler gelecek?" dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.