Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 807 kez görütülendi.
 

KELEŞ, ‘POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK’

Keleş, maç öncesi formda olduklarını, maç içerisinde de öne geçebilecekleri pozisyonlar olduğunu ancak değerlendiremediklerini belirtti. Keleş, "Biz öne geçseydik daha farklı olabilirdi ama iyi oynadık bu saha, bu zemine rağmen. Zemin, biraz etkiledi oyunumuzu ama oyuncuların müthiş mücadele gösterdiler, maçı çok istediler. Kazanmak için elimizden geleni yaptık ama biraz son dakikalarda yediğimiz gol buradan mağlup ayrılmamızı gerektirdi." diye konuştu. MONTELLA, ‘ÇOCUKLARIMIZ HİÇBİR ŞEKİLDE PES ETMEDİ’ Giresunspor'u uzatma bölümüne attıkları golle 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella ise sonuna kadar inandıkları için oyuncularını tebrik etti. Montella, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın bekledikleri ve tam hazırlandıkları gibi geçtiğini söyledi. Giresun ekibinin ligin son 9-10 haftalık periyottaki iyi performansına değinen Montella, şöyle konuştu: “Yani çok formda olan bir takım. Rakibi bozan bir takıma karşı da oynayacağımızı biliyorduk. Baktığınızda çocuklarımız da hiçbir şekilde pes etmedi. Sadece ikinci yarının bir 10 dakikalık bölümünde konsantrasyonumuz düştü. Maçı son dakikalarda gelen bir golle kazanacağımızı da söylemiştik futbolcularımıza. O yüzden sonuna kadar inandıkları için onları tebrik etmek istiyorum."  
Ekleme Tarihi: 13.12.2021 - 11:03

KELEŞ, ‘POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK’

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında GZT Giresunspor deplasmanda Adana Demirspor’a 1-0 yenildi. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maç sonrası yaptığı açıklamada pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Keleş, maç öncesi formda olduklarını, maç içerisinde de öne geçebilecekleri pozisyonlar olduğunu ancak değerlendiremediklerini belirtti.

Keleş, "Biz öne geçseydik daha farklı olabilirdi ama iyi oynadık bu saha, bu zemine rağmen. Zemin, biraz etkiledi oyunumuzu ama oyuncuların müthiş mücadele gösterdiler, maçı çok istediler. Kazanmak için elimizden geleni yaptık ama biraz son dakikalarda yediğimiz gol buradan mağlup ayrılmamızı gerektirdi." diye konuştu.

MONTELLA, ‘ÇOCUKLARIMIZ HİÇBİR ŞEKİLDE PES ETMEDİ’

Giresunspor'u uzatma bölümüne attıkları golle 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella ise sonuna kadar inandıkları için oyuncularını tebrik etti.

Montella, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın bekledikleri ve tam hazırlandıkları gibi geçtiğini söyledi.

Giresun ekibinin ligin son 9-10 haftalık periyottaki iyi performansına değinen Montella, şöyle konuştu: “Yani çok formda olan bir takım. Rakibi bozan bir takıma karşı da oynayacağımızı biliyorduk. Baktığınızda çocuklarımız da hiçbir şekilde pes etmedi. Sadece ikinci yarının bir 10 dakikalık bölümünde konsantrasyonumuz düştü. Maçı son dakikalarda gelen bir golle kazanacağımızı da söylemiştik futbolcularımıza. O yüzden sonuna kadar inandıkları için onları tebrik etmek istiyorum."

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.