Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

Karadeniz yine 2 can aldı

Alınan bilgiye göre Pazartesi günü saat 13.00 sularında çocuklarına ulaşamayan aileler, Emniyet ekiplerine yaptıkları ihbar sonrası kayıp arama çalışmalarına başlanıldığı öğrenildi. Olay yerinde bir çanta ve ayakkabı gören balıkçı Oral Özdemir, çantanın yanına gittiklerinde telefonun çaldığını fark ederek telefona cevap verdiğini ve daha sonra olay yerine emniyet güçleri ile Sahil Güvenlik ekiplerini geldiğini ifade etti. Oral Özdemir, gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz balıkçıyız burada zaten orada kum gemisi kum aldığı için orası hendek gibi oldu. Orası biraz da tehlikeli zaten bir önlemde yok. Çocuklarda yüzme bilmediğinden dolayı orada boğulmuşlar. Çünkü orası kanal yani, gemiyle kum aldıkları için sığ yani orası. O sığdan inince derine düşmüşler öyle boğulmuşlar galiba” dedi. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı DEGAK (Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri) ekipleri ve Giresun Belediyesi İtfaiyesi dalgıçları tarafından akşam saat 21.00 sularında bulunan 17 yaşındaki Enes Toraman’ın cenazesi Bulancak Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Salı sabahı 05.00 sularında aramalarına yeniden başlayan ekipler, saat 11.00 sularında kaybolan 18 yaşında ki Mert Demir’in de cansız bedenine ulaştılar. Olayda hayatını kaybeden Bulancak Belediyesi personeli ve ilçenin sevilen simalarından Mustafa Toraman’ın 17 yaşındaki oğlu Enes Toraman ve baldızının oğlu olan 18 yaşındaki Mert Demir'e Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.
Ekleme Tarihi: 08.06.2021 - 12:41

Karadeniz yine 2 can aldı

Giresun'un Bulancak ilçesi Pazarsuyu Balıkçı Barınağında Pazartesi günü öğle saatlerinde denize girdiği öğrenilen iki kuzenin cansız bedenine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre Pazartesi günü saat 13.00 sularında çocuklarına ulaşamayan aileler, Emniyet ekiplerine yaptıkları ihbar sonrası kayıp arama çalışmalarına başlanıldığı öğrenildi.

Olay yerinde bir çanta ve ayakkabı gören balıkçı Oral Özdemir, çantanın yanına gittiklerinde telefonun çaldığını fark ederek telefona cevap verdiğini ve daha sonra olay yerine emniyet güçleri ile Sahil Güvenlik ekiplerini geldiğini ifade etti.

Oral Özdemir, gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz balıkçıyız burada zaten orada kum gemisi kum aldığı için orası hendek gibi oldu. Orası biraz da tehlikeli zaten bir önlemde yok. Çocuklarda yüzme bilmediğinden dolayı orada boğulmuşlar. Çünkü orası kanal yani, gemiyle kum aldıkları için sığ yani orası. O sığdan inince derine düşmüşler öyle boğulmuşlar galiba” dedi.

Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı DEGAK (Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri) ekipleri ve Giresun Belediyesi İtfaiyesi dalgıçları tarafından akşam saat 21.00 sularında bulunan 17 yaşındaki Enes Toraman’ın cenazesi Bulancak Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Salı sabahı 05.00 sularında aramalarına yeniden başlayan ekipler, saat 11.00 sularında kaybolan 18 yaşında ki Mert Demir’in de cansız bedenine ulaştılar.

Olayda hayatını kaybeden Bulancak Belediyesi personeli ve ilçenin sevilen simalarından Mustafa Toraman’ın 17 yaşındaki oğlu Enes Toraman ve baldızının oğlu olan 18 yaşındaki Mert Demir'e Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.