Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

Kapanma sonrası Bulancak manzarası!

Tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte ülkemizde olduğu gibi Bulancak’ta da 17 gündür evde olan vatandaşlar ve kapalı olan iş yerleri açılınca Bulancak şehir merkezinde büyük bir hareketlilik yaşandı. Bulancak caddeleri, sokakları, meydan ve bankaların önünde işi olan vatandaşlar büyük kalabalıklar oluşturdu. Aynı zamanda araç trafiği de gözle görülür bir şekilde artış gösterdi. Bu yoğunluğun ve hareketliliğin hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.
Ekleme Tarihi: 17.05.2021 - 15:51

Kapanma sonrası Bulancak manzarası!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle ülkemizde kısmi olarak yapılan kapatmalara rağmen vaka sayıları düşmeyince, 29 Nisan 2021 Cuma günü başlayan ‘Tam kapanma’ 17 Mayıs Pazartesi günü 05:00 saatinde sona ermişti.

Tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte ülkemizde olduğu gibi Bulancak’ta da 17 gündür evde olan vatandaşlar ve kapalı olan iş yerleri açılınca Bulancak şehir merkezinde büyük bir hareketlilik yaşandı. Bulancak caddeleri, sokakları, meydan ve bankaların önünde işi olan vatandaşlar büyük kalabalıklar oluşturdu.

Aynı zamanda araç trafiği de gözle görülür bir şekilde artış gösterdi. Bu yoğunluğun ve hareketliliğin hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.