Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 894 kez görütülendi.
 

Jandarma’dan uygulamalı trafik eğitimi

Bu kapsamda, Kayseri'de jandarma ekiplerince öğrencilere, mobil trafik eğitim tırı ve pedallı arabalarla trafik güvenliği anlatıldı. İlk ve ortaöğretim okullarında öğrencilere trafik eğitimi verildi. Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulunda devam eden eğitimlerde, tırdaki mobil sınıfta trafik kurallarıyla ilgili teorik bilgiler verilip videolar izletildi. Okulun bahçesine kurulan parkurda ise gruplar halinde pedallı arabalara binen öğrenciler, jandarma personeli gözetiminde emniyet kemeri, trafik ışıkları, uyarı levhaları ve yaya geçitleri konusunda uygulamalı eğitim aldı. Etkinliğe katılan çocuklara, trafik kurallarını anlatan boyama kitabı dağıtıldı. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit de programa katılarak öğrencilerle sohbet etti. Program, Develi, Bünyan ve İncesu ilçelerindeki okullarda devam edecek.
Ekleme Tarihi: 22.03.2022 - 14:44

Jandarma’dan uygulamalı trafik eğitimi

Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığı koordinesinde 2021-2023 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında, ilk ve ortaöğretimdeki öğrencilerin trafik güvenliği konusunda farkındalık düzeylerinin artırılması, kurallar hakkında teorik v

Bu kapsamda, Kayseri'de jandarma ekiplerince öğrencilere, mobil trafik eğitim tırı ve pedallı arabalarla trafik güvenliği anlatıldı. İlk ve ortaöğretim okullarında öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulunda devam eden eğitimlerde, tırdaki mobil sınıfta trafik kurallarıyla ilgili teorik bilgiler verilip videolar izletildi.
Okulun bahçesine kurulan parkurda ise gruplar halinde pedallı arabalara binen öğrenciler, jandarma personeli gözetiminde emniyet kemeri, trafik ışıkları, uyarı levhaları ve yaya geçitleri konusunda uygulamalı eğitim aldı.
Etkinliğe katılan çocuklara, trafik kurallarını anlatan boyama kitabı dağıtıldı.
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit de programa katılarak öğrencilerle sohbet etti.
Program, Develi, Bünyan ve İncesu ilçelerindeki okullarda devam edecek.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.