Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2859 kez görütülendi.
 

İsmetpaşa Mahallesi doğalgaza kavuşuyor!

TBMM’de yaptıkları ziyaret kapsamında AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’a taleplerini anlattığını ifade eden Muhtar Şen, “Giresun Milletvekilimiz sayın Kadir Aydın sağolsun Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız sayın Fatih Dönmez’le bizi görüştürdü. Bizde detaylı olarak Bulancak’ın Batı bölümünde doğalgaz projesinin devam ettiğini fakat mahallemizde çalışma olmadığını belirttim. Bütün devlet dairelerinin mahallemizde olduğunu dile getirdim. Sayın bakanda bu eksikliğin giderilmesi için danışmanlarına talimat verdi. Ve en yakın sürede İsmetpaşa Mahallesinde ana hat ve bağlantı çalışmalarının yapılacağı sözünü aldık” dedi. Bulancak’a döner dönmez Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığından yetkililerin aradığını kaydeden Muhtar İdris Şen, yetkililere gerekli bilgileri aktardığını belirterek, bölge milletvekillerine teşekkürlerini iletti.
Ekleme Tarihi: 20.10.2022 - 19:07

İsmetpaşa Mahallesi doğalgaza kavuşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Ekim Muhtarlar Günü resepsiyonu için Ankara’ya davet edilen İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İdris Şen, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüşerek, mahallenin doğalgaz sorunu için söz aldığını söyledi.

TBMM’de yaptıkları ziyaret kapsamında AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’a taleplerini anlattığını ifade eden Muhtar Şen, “Giresun Milletvekilimiz sayın Kadir Aydın sağolsun Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız sayın Fatih Dönmez’le bizi görüştürdü. Bizde detaylı olarak Bulancak’ın Batı bölümünde doğalgaz projesinin devam ettiğini fakat mahallemizde çalışma olmadığını belirttim. Bütün devlet dairelerinin mahallemizde olduğunu dile getirdim. Sayın bakanda bu eksikliğin giderilmesi için danışmanlarına talimat verdi. Ve en yakın sürede İsmetpaşa Mahallesinde ana hat ve bağlantı çalışmalarının yapılacağı sözünü aldık” dedi.

Bulancak’a döner dönmez Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığından yetkililerin aradığını kaydeden Muhtar İdris Şen, yetkililere gerekli bilgileri aktardığını belirterek, bölge milletvekillerine teşekkürlerini iletti.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.