Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

İskeleden İncüvez’e çevre etkinliği

Bulancak İskelebaşı mevkiinden Bulancak İncüvez Deresi mevkiine kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik sahil şeridinde geniş katılımlı yapılan bir etkinlikle çöp toplanarak çevre temizliği yapıldı. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Bulancak İlçe Jandarma Karakol Komutanı Tğm. Samet Mülayim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Tanrıverdi,  BUFAP Başkanı Gökhan Özcan, Bulancak Belediyesi Temizlik Müdürlüğü Ekipleri, TÜGVA Bulancak Çevre Komisyonu Üyeleri, aileler ve okul öğrencileri katıldı. Etkinlik öncesi iskele başında bir araya gelen katılımcılara Bulancak Belediyesi Temizlik Müdürlüğünce eldiven ve çöp poşeti verildi. İskele başı mevkiinden başlayan etkinlik Bulancak İncüvez Deresi mevkiinde sona erdi. Etkinliğe katılan Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, etkinliğe katılana teşekkür ederek 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Bulancak’ta bu etkinliği yaparak bir farkındalık oluşturduklarını ifade ederek herkese teşekkür etti.
Ekleme Tarihi: 05.06.2021 - 16:35

İskeleden İncüvez’e çevre etkinliği

5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlaması kapsamında Bulancak’ta çevre temizleme etkinliği yapıldı.

Bulancak İskelebaşı mevkiinden Bulancak İncüvez Deresi mevkiine kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik sahil şeridinde geniş katılımlı yapılan bir etkinlikle çöp toplanarak çevre temizliği yapıldı.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Bulancak İlçe Jandarma Karakol Komutanı Tğm. Samet Mülayim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Tanrıverdi,  BUFAP Başkanı Gökhan Özcan, Bulancak Belediyesi Temizlik Müdürlüğü Ekipleri, TÜGVA Bulancak Çevre Komisyonu Üyeleri, aileler ve okul öğrencileri katıldı.

Etkinlik öncesi iskele başında bir araya gelen katılımcılara Bulancak Belediyesi Temizlik Müdürlüğünce eldiven ve çöp poşeti verildi. İskele başı mevkiinden başlayan etkinlik Bulancak İncüvez Deresi mevkiinde sona erdi.

Etkinliğe katılan Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, etkinliğe katılana teşekkür ederek 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Bulancak’ta bu etkinliği yaparak bir farkındalık oluşturduklarını ifade ederek herkese teşekkür etti.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.