Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1013 kez görütülendi.
 

İrem Kostakoğlu gözyaşlarıyla uğurlandı

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan 26 yaşındaki Kostakoğlu'nun cenazesi, Aksu Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Burada anne Hülya Kostakoğlu, duvak örtülen kızının tabutuna sarılıp gözyaşı dökerek ağıt yaktı. Daha sonra İrem Kostakoğlu için Mevlana Camisi'nde tören düzenlendi. Törene Kostakoğlu'nun yakınları, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Tabutunun üzerine çiçek bırakılan İrem Kostakoğlu'nun naaşı, cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası merkeze bağlı Çiçekli köyü aile kabristanlığında defnedildi.
Ekleme Tarihi: 15.04.2022 - 15:39

İrem Kostakoğlu gözyaşlarıyla uğurlandı

Giresun'da tabancayla vurularak hayatını kaybeden İrem Kostakoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan 26 yaşındaki Kostakoğlu'nun cenazesi, Aksu Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Burada anne Hülya Kostakoğlu, duvak örtülen kızının tabutuna sarılıp gözyaşı dökerek ağıt yaktı.

Daha sonra İrem Kostakoğlu için Mevlana Camisi'nde tören düzenlendi.

Törene Kostakoğlu'nun yakınları, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Tabutunun üzerine çiçek bırakılan İrem Kostakoğlu'nun naaşı, cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası merkeze bağlı Çiçekli köyü aile kabristanlığında defnedildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.